"ORLIĆI" SAVLADALI ITALIJANE: Rogan iznenadio "Azure"

Novosti online

06. 09. 2021. u 19:28

ODLIČNA igra i sjajan rezultat u veoma zahtevnoj proveri selekcije U20 u Kastel Di Sangru protiv jedne od najboljih selekcija Evrope, Italije.

ОРЛИЋИ САВЛАДАЛИ ИТАЛИЈАНЕ: Роган изненадио Азуре

FOTO: FSS

Srbija se pokazala u pravom svetlu, kontrolisala igru tokom većeg dela meča, a onda sačekala trenutak i nokautirala domaćina, za konačan trijumf Orlića - 1:0 (0:0).

Gol vredan pobede postigao je fudbaler Čukaričkog Viktor Rogan u 66. minutu, koji je 10 minuta ranije zamenio prvotimca subotičkog Spartaka Aleksu Đurasovića.

- Moram reći da sam presrećan, jer su ovi momci koji igraju uglavnom u našoj ligi, dobili priliku da se izmere, tehnički, taktički i fizički sa jednom od najboljih selekcija sveta. Postoje delovi naše igre sa kojima sam prezadovoljan, ali isto tako postoje stvari koje moramo i možemo korigovati u našoj igri kako bi nastavili da rastemo i kao pojedinci i kao grupa. Čestitao bih momcima što su na sjajan način reprezentovali naš fudbal i igrom i ponašanjem - rekao izjavio je selektor Aleksandar Rogić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...