DRAKONSKA KAZNA ZBOG SELFIJA SA DEPAJEM: Trinaestogodišnji Amin preko noći postao zvezda u Holandiji, ali platiće visoku cenu slave (VIDEO)

Novosti online

08. 09. 2021. u 15:41

FUDBALER Barselone Memfis Depaj obeležio je utakmicu između Holandije i Crne Gore kao dvostruki strelac, ali i kao akter selfija koji je s njim uradio 13-godišnji Amin.

ДРАКОНСКА КАЗНА ЗБОГ СЕЛФИЈА СА ДЕПАЈЕМ: Тринаестогодишњи Амин преко ноћи постао звезда у Холандији, али платиће високу цену славе (ВИДЕО)

FOTO: Selfi/Moet Amin

Dva dana nakon selfija sa ljubimcem Amin je saznao kaznu koju mu je odredio fudbalski savez Holandije. On i ostalih 15 navijača koji su utrčali u teren Filips arene u Ajndhovenu kažnjeni su sa po pet godina zabrane dolaska na stadione.

S tim što je u Aminovom slučaju, zbog godina počinitelja, veći deo kazne preinačen u uslovnu, pa će on već posle 15 meseci moći da dođe na utakmicu, ali će biti pod nadzorom sledećih 45 meseci i ukoliko u tom periodu ponovi prekršaj, aktiviraće se puna kazna.

Osim toga, Aminovi roditelji moraće da plate i novčani deo kazne, koji u njegovom slučaju iznosi 100 evra, dok će stariji prekršitelji morati da plate po 450.

Inače, Amin je posle utakmice u Ajndhovenu postao prava medijska zvezda u Holandiji. Gostovao je u nekoliko TV emisija gde je govorio o sebi i svojoj ljubavi prema Memfisu, Barseloni i holandskoj reprezentaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu