STANOJEVIĆ: "SUMA NAS NE POŠTUJE! Otputovao je na svoju ruku u Gvineju i samo pogoršao povredu"

Z. ĆOROVIĆ

10. 09. 2021. u 22:07

OTIŠAO je u Afriku na svoju ruku, napravio je problem i sebi i Partizanu.

СТАНОЈЕВИЋ: СУМА НАС НЕ ПОШТУЈЕ! Отпутовао је на своју руку у Гвинеју и само погоршао повреду

Foto: M. Vukadinović/N. Paraušić

Trener crno--belih Aleksandar Stanojević pred današnje (16.00) gostovanje Radničkom u Kragujevcu iskritikovao je vezistu Sejdubu Sumu zbog toga što je svojevoljno otputovao da igra za Gvineju, pa mu se povreda dodatno iskomplikovala.

- Suma se povredio na meču sa Santa Klarom i sam je tražio izmenu u 20. minutu. Naš lekarski tim je utvrdio povredu i poslao je dokumentaciju Fudbalskom savezu Gvineje. Suma nije trebalo da putuje, ali je to učinio na svoj ruku i samo pogoršao povredu. Nije ispoštovao klub i doveo sve nas u problem. Bio je ovde, dobio zadatak da se leči, pod tretmanom naših doktora... Mora da shvati da je Partizan veliki klub i da ga poštuje kao instituciju. Pogotovo što mu je sve dao. Vratio se, ali ne znam kada ću ponovo moći da računam na njega - nije mogao Stanojević da istrpi još jedan Sumin hir.

Sa druge strane, trener crno-belih je zadovoljan pojačanjima koja su nedavno stigla u Humsku, napadačem Menigom i defanzivcem povratnikom Miletićem.

- Klub je uradio sve ono što smo mi iz struke tražili. Dolaskom Miletića dobijamo na čvrstini u odbrani, dok nam Menig daje širinu i različitost u napadu, pošto je voma brz i dobar u duelima jedan na jedan. Još nije odradio ni jedan trening sa najjačim timom i zato treba biti strpljiv. Svakako sam zadovoljan pojačanjima.

Za zahuktali "valjak" sve osim pobede na gostovanju Radničkom bio bi neuspeh.

- Jedino nas pobede drže u trci za titulu. Uz poštovanje protivnika, u meč ulazimo kao favoriti i zato nas ništa drugo ne zanima sem trijumfa. Pogotovo što nas posle Kragujevca čekaju dve teške utakmice, prvo sa Anartozisom na Kipru, a posle toga i dvoboj sa Zvezdom u prvenstvu. Večiti derbi će biti posebno zanimljiv jer se dugo nije desilo da su ekipe skoro izjednačene na tabeli. Naravno, želim da pobedimo u sve ove tri utakmice - pun je samopouzdanja Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir