ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: Svaka čast Mesiju i Ronaldu, ali ja sam najbolji

Novosti online

11. 09. 2021. u 08:36

ZLATAN Ibrahimović se vraća, predvodiće napad Milana protiv Lacija, a u međuvremenu je u "Frans Futbalu" objasnio kako stoje stvari kada je u pitanju poredak najboljih igrača na svetu.

ЗЛАТАН ИБРАХИМОВИЋ: Свака част Месију и Роналду, али ја сам најбољи

EPA/EFE

- Nemam što se igre tiče na čemu da zavisim Mesiju i Ronaldu, mislim da sam najbolji. Ako govorimo o kvalitetu, nemam dilemu, druga su priča trofeji, nedostaje mi Liga šampiona, oni su je osvojili, kaže Šveđanin.

- Zlatna lopta nije moja opsesija, ne nedostaje mi, pre bi se reklo da ja nedostajem njoj. Ne shvatam na osnovu kog kriterijuma se dodeljuje. Ako ekipa funkcioniše jasno da će i pojedinac imati koristi, ali ako najbolji nije dobar, nije ni ekipa. A ja mislim da sam najbolji na svetu, ponavlja Šveđanin.

- Ne verujem u poređenja igrača iz različitih vremena, svako je igrao u svoje vreme i teško je to porediti, jer je svako imao i različite saigrače. Svaki fudbaler je priča za sebe, zaključio je "skromni" Zlatan. 

BONUS VIDEO 

 

(Sportske.net) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...