JOŠ JEDNA POBEDA PARTIZANA: Crno-beli posle preokreta slavili u Kragujevcu (VIDEO)

Novosti online

11. 09. 2021. u 15:37

FUDBALERI Partizana zadržali su stoodstotan učinak u prvih sedam kola Super lige, uz impresivnu gol-razliku od 25:2, pošto su u Kragujevcu savladali domaću ekipu Radničkog sa 3:1.

ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДА ПАРТИЗАНА: Црно-бели после преокрета славили у Крагујевцу (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan

Strelci za crno-bele bili su Jojić u 39, Holender u 45. i Rikardo u 48. minutu.

Stadion "Čika Dača" u Kragujevcu dočekao je posle sedam godina susret Radničkog i Partizana. Jedan od derbija osmog kola Super lige Srbije počeo je odlično za domaću ekipu pošto je autogolom Saničanina povela već u osmom minutu.

Debi u crno-belom dresu dočekao je Holanđanin Menig, ali ga uprkos nekoliko dobrih prilika nije krunisao golom.

U narednom kolu Partizan na svom stadionu dočekuje Crvenu zvezdu.

DRUGO POLUVREME

Kraj utakmice, Partizan je osvojio nova tri boda.

83. minut - Leković je odlično intervenisao i još jednom sprečio Meniga da se upiše u strelce.

80. minut - Nepuna dva minuta nakon ulaska u igru pokušao je Lutovac, ali bezuspešno.

78. minut - Lutovac i Šćekić menjaju Jojića i Rikarda.

75. minut - Rikardo je već počeo da proslavlja novi gol Partizana, ali je stativa spasila Lekovića kao malopre prečka Popovića.

72. minut - MAlo je nedostajalo da Menig na debiju postigne i prvi gol za Partizan, s druge strane još bolja prilika za Radnički, ali je Nedeljko Kovinić glavom pogodio prečku gola već savladanog Popovića.

60. minut - Promene u Partizanu. Izlaze Jović, Marković i Holender, ulaze Natho, Terzić i debitant Mening.

54. minut - Dva puta je pokušao Mirić da smanji prednost Partizana. Prvo je njegov šut blokirao Saničanin, a potom je prvi strelac Radničkog prebacio gol.

48. minut - GOL!!! Partizan je idealno otvorio drugo poluvreme i preko Rikarda udvostručio vođstvo. Značajan deo posla prethodno je Lazar Marković, a golu je kumovala i greška Alekse Damjanca.

 

PRVO POLUVREME

Bile su dve sporne situacije tokom prvog poluvremena. U petom minutu Rikardo je izašao sam ispred Lekovića, ali je sudija Ostraćanin dosudio ofsajd, iako ga tv snimak demantuje. U 33. minutu tražio je Lazar Marković penal pošto je Vidovića lopta pogodila u ruku nakon šuta kapitena crno-belih ali je VAR presudio u korist Radničkog.

 

Završeno je prvo poluvreme u kome je Partizan potvrdio ulogu favorita, iako su domaći stigli do ranog vođstva, zahvaljujući nespretnoj reakciji štopera crno-belih Saničanina. Preokret je stigao krajem ovog dela igre preko Jojića i Holendera.

45. minut - GOOOL! Filip Holender je pogodio za preokret crno-belih u Kragujevcu - 2:1.

 

43. minut - Dug napad Partizana. Počeo ga je Lazar Marković po desnom krilu, nastavio po levom jović, a završio nepreciznim udarcem Holender.

38. minut - GOL!!! Jojić bombom donosi izednačenje.

 

38. minut - Lepo je prošao po desnom krilu Mirić, ali je sam sebe osujetio neozbiljnim pokušajem da iznudi prekršaj.

U isto vreme igra se i utakmica u Novom Sadu između Vojvodine i MEtalca, a gosti vode od 29. minuta pogotkom Antonijevića.

33. minut - signaliziraj ufudbaleri Partizana sudiji Ostraćaninu da je jedan igrač Radničkog igrao rukom u kaznenom prostoru. Zaustavio je šut Lazara MArkovića posle centaršuta jojića. VAR je odbio zahtev crno-belih.

30. minut - Holender je uposlio jovića koji je pokušao da progura loptu kroz noge defanzivcu Radmničkog, ali ništa od toga.

28. minut - Najozbiljnija pretnja Radničkog još od vodećeg gola. Korner je izveo Tomić, bilo je gužve u kaznenom prostoru, ali odbranili su se crno-beli.

26. minut - Damjanac zaustavlja Rikarda u novom pokušaju.

23. minut - Holender šutira a lopta kroz kišu nogu odlazi u korner. Odbranio se domaćin posle udarca iz ugla, ali nastavlja se inicijativa Partizana...

15. minut - Prodor Nemanje Jovića, ali su ga udovjili Vidović i Varjačić, pao je mladi ofanzivac Partizana, ali se igra nastavlja.

14. minut - Novu šansu imao je Rikaro, ali izblokiran je napadač crno-belih.

8. minut - GOL!! Vodi Radnički!!! Saničanin je prevario svog golmana.

6. minut - Rikardo Gomeš je izašao sam ispred golmana Kragujevčana, ali je akcija prekinuta zbog ofsajda. Ponovljeni snimak svedoči da je sudija Stanko Ostraćanin pogrešio u ovoj proceni.

1. minut - Počela je u takmica na stadionu Čika Dača. Vreme je lepo, teren izgleda dobro, a i tribvine su solidno popunjene.

RADNIČKI 1923 – PARTIZAN 1:3

(Saničanin '8ag - Jojić '39, Holender '45, Rikardo '48)

Kragujevac

Stadion: Čika Dača

Sudija: Stanko Ostraćanin

RADNIČKI 1923: Leković - Varjačić (Živković), Filipović, Damjanac, Lakićević - Dragutinović (Kovačević), M. Vidović - Ilić (Vićentijević), Trifunović (Burmaz), Tomić (Kovinić)– Mirić. Trener: Vladimir Radenković.

PARTIZAN: Popović – Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić (78. Šćekić)– Holender (60. Terzić), Marković (60.Menig), Jović (60.Natho)– Rikardo (78. Lutovac). Trener: Aleksandar Stanojević.

Gosti žele da nastave sa pobedama, a do sada su ih naređali šest (imaju meč manje). Kragujevčani su sezonu otvorili sa dve pobede, a onda u narednih pet mečeva osvojili samo dva boda.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je malo kombinovao formaciju, pa će na krilu da igra Filip Holender. Mađarski reprezentativac je rođen u Kragujevcu, pa će sigurno želeti da se pokaže pred navijačima.

Na terenu će za domaće od starta da igra Nemanja Tomić, koji je nekada nosio dres Partizana. Utakmica počinje u 16 časova, a pravdu deli Stanko Ostraćanin iz Kraljeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)