SKANDAL U BERGAMU: "Navijači" Atalante rasističkim uvredama dočekali Vlahovića!

Novosti online

12. 09. 2021. u 18:34

DUŠAN VLAHOVIĆ je sa dva gola Atalanti doneo bodove Fjorentini a to se nije svidelo delu navijača domaćih koji su srpskog reprezentativca "počastili" teškim uvredama.

СКАНДАЛ У БЕРГАМУ: Навијачи Аталанте расистичким увредама дочекали Влаховића!

FOTO: EPA

Gazda Fjorentine, Roko Komiso požalio se i kritikovao je navijače u Bergamu i otkrio šta se desilo nakon što je prenos odjavljen.

- Nije mi se svidelo ono što su uradili. Pre dve godine su rasistički vređali Dalberta (iz Brazila), a ove godine su Dušana Vlahovića nazivali "ciganinom" dok je davao intervju - rekao je Komiso za klupsku televiziju.

Sa sličnim uvredama se u Italiji često suočavao i Siniša Mihajlović, koji je sve okrenuo na šalu. Međutim, gazdi Fjorentine nije do toga, pa je dodatno opleo po Atalanti.

- Porodicu Perkasi čine veoma dobri ljudi (vlasnici Atalante), ali navijači tamo moraju da paze šta rade i govore, jer nije u redu da vređaju igrače. Mi to nikada nismo radili - dodao je Roko Komiso.

(Telegraf)

BONUS VIDEO -

PREKID U NOVOM PAZARU - Letele flaše, policija reagovala

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)