VEĆ NARUŠENA IDILA IZMEĐU MESIJA I PARIŽANA: Prva "bračna svađa" Lea

Od stalnog dopisnika iz Pariza - Goran Čvorović

20. 09. 2021. u 21:39

DA li je to tokom "medenog meseca" između Mesija i Pari Sen Žermena ekspresno odsviran prvi ton "de-mola"? Reakcija koju je šestostruki osvajač "Zlatne lopte" pokazao u nedelju uveče, kada je u svom prvom meču na "Parku Prinčeva" u derbiju protiv Olimpika iz Liona (2:1) iznenada i neočekivano zamenjen u 75. minutu, obišla je svet.

ВЕЋ НАРУШЕНА ИДИЛА ИЗМЕЂУ МЕСИЈА И ПАРИЖАНА: Прва брачна свађа Леа

FOTO: AP/Tanjug

Začuđen, Mesi nije krio razočaranje. Najpre je podigao obrvu, čudeći se kada je saznao da baš on mora da ustupi mesto Hakimiju. Zatim je, u prolazu, jedva dodirnuo ruku koju mu je pružio trener Poketino. Promenili su i nekoliko reči, a iz izraza Leovog lica jasno se videlo da nije zadovoljan.

Primetno je bilo i da se nije previše radovao posle pobedonosnog gola Ikardija u zaustavnom vremenu. Takođe, nije izašao da sa ostatkom ekipe pozdravi navijače na kraju.

RONALDO 4, MESI 0

FOTO: AP/Tanjug

NAJVEĆE fudbalske zvezde, Ronaldo i Mesi, ovog leta su promenili klubove, a učinak im je potpuno različit.

Kristijano je na tri meča za Junajted četiri puta bio strelac, dok Leo u isto toliko susreta još nije našao put do mreže.

Na terenu je driblao, bežao odbrani, pravili su faulove nad njim, imao precizne pasove, ali i dalje nije uspeo da se upiše u strelce. Najbliže pogotku bio je 35. minutu iz slobodnog udarca posle faula, koji je nad Nejmarom napravio Šaćiri, kada je s 25 metara pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa.

Neki su očekivali da će, možda, prvi pogodak zabeležiti iz jedanaesterca u 65. minutu, ali se za uspešan udarac s bele tačke pobrinuo Nejmar, nad kojim je i napravljen faul.
Prilikom zamene, videlo se da je Mesi imao snage da nastavi meč, a možda se nadao i da bi do kraja mogao prvi put da zatrese mrežu u dresu Parižana, što očekuje cela fudbalska planeta.

- Svi znaju da imamo velike igrače, ekipu sa 35 fudbalera. Ne možemo da igramo sa više od 11. Donosim odluke koje su najbolje za tim, misleći pritom i o tome šta je najbolje za svakog igrača. Trener mora da misli o svemu tome. Neki to primaju dobro, neki loše, nekima se sviđa, nekima ne. Na kraju, trener je tu da donosi odluke - poručio je posle meča strateg Parižana Poketino.

Trener "svetaca" je pokušao i da relativizuje čitav događaj, prenoseći šta je to i o čemu razgovarao s Mesijem prilikom njegovog izlaska s terena.

- Pitao sam ga samo kako je, a on mi je odgovorio da je dobro, bez problema - rekao je Poketino.

Ovaj razgovor i Mesijevo napuštanje terena, međutim, nisu promakli čitavom fudbalskom svetu koji se ovim događajem naširoko bavi. U iščekivanju da se Mesi upiše u strelce...

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu