PARTIZAN IZDAO VAŽNO SAOPŠTENJE: Evo kada počinje prodaja ulaznica za Ligu konferencija GROBARI POŽURITE - zbog korone ograničen kontigent

Novosti online

21. 09. 2021. u 17:16

FK PARTIZAN obavestio je navijače da će od srede 22. septembra početi prodaja kompleta ulaznica za mečeve grupne faze Lige konferencija.

ПАРТИЗАН ИЗДАО ВАЖНО САОПШТЕЊЕ: Ево када почиње продаја улазница за Лигу конференција ГРОБАРИ ПОЖУРИТЕ - због короне ограничен контигент

FOTO: FK Partizan

Kako je navedeno na sajtu crno-belih, ulaznice se mogu kupiti preko Tiketlajna počev od 10 sati, a na sajtu je strogo naznačeno da zbog pogoršane epidemijske situacije sa virusom COVID-19 biće ograničen kontigent karata.

Prvi meč kod kuće Partizan će odigrati u drugom kolu Lige konferencija 30. septembra protiv Flore iz Talina, a do kraja jesenjeg dela sezone očekuju ih utakmice na svom terenu protiv Genta 21. oktobra i Anortozisa 9. decembra.

Osim duela sa Gentom, koji počinje od 21 sat, preostala dva igraju se sa početkom od 18:45.

Podsetimo, Partizan je u četvrtak slavilo na gostovanju Anortozisu na Kipru sa 2:0 i tako odlično startovao u novoformiranom takmičenju.

FOTO: FK Partizan

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...