DEVET KOLA - ČETVRTI TRENER: Nastavlja se vrteška u Raničkom iz Niša

N. I.

21. 09. 2021. u 21:34

NEZAPAMĆEN slučaj u srpskom fudbalu. Nažalost, sve se dešava u elitnom rangu, jer Radnički iz Niša posle samo devet mečeva traga već za četvrtim trenerom.

ДЕВЕТ КОЛА - ЧЕТВРТИ ТРЕНЕР: Наставља се вртешка у Раничком из Ниша

FOTO: Nebojša Paraušić

 Mladi stručnjak Radomir Koković (37) je izdržao samo dve utakmice na klupi i juče je iz Niša stigla vest da je podneo neopozivu ostavku posle poraza u 9. kolu u Novom Pazaru (1:2).

Nišlije su pripreme počeli sa Nenadom Lalatovićem koji je posle dve nedelje otišao u Saudijsku Arabiju. Posle njega ekipu je preuzeo Aleksandar Stanković. Posle uvodnih loših rezultata je i on napustio "Čair", a tim je preuzeo Koković.

Radnički traži četvrtog trenera posle devet utakmica. Da vest stiže iz neke treće lige, neke "bantu" države, pa da i razumemo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)