RAMOS VEĆ IDE IZ PARIZA? Pari sen Žermen gubi strpljenje sa proslavljenim Špancem koji još nije odigrao ni minut za svece

G. ČVOROVIĆ

21. 09. 2021. u 21:52

ŠTA se to događa sa Serhiom Ramosom?

РАМОС ВЕЋ ИДЕ ИЗ ПАРИЗА? Пари сен Жермен губи стрпљење са прослављеним Шпанцем који још није одиграо ни минут за свеце

FOTO: PSŽ

 Tridesetpetogodišnji bivši kapiten Real Madrida došao je letos u Pariz kao veliko pojačanje. Ali, od tada nije odigrao ni minut za "svece", pa su se pojavile glasine da će brže-bolje otići, pre nego što je i stigao.

Navodi se da sportski direktor Leonardo gubi strpljenje i da je već na putu da naće zamenu. Ramosovu ulogu mogao bi da preuzme francuski reprezentativac Žil Kunde!
Ramos i dalje ima problema sa listom noge i zbog toga nije odradio još nijedan kompletan trening s ekipom. Polako podiže formu individualno, ali to, prema pisanju ovdašnjih medija, očigledno ne ide očekivanom brzinom.

Zbog toga je potpuno nerealno očekivati ga u timu večeras protiv Meca, u 7. kolu nacionalnog prvenstva, ali ni u subotu protiv Monpeljea. Veliko je pitanje kada će, uopšte, da zaigra.

U nekim medijima se pominje i "misterija Ramos", uz pitanje šta se dešava s poznatim fudbalerom. Pominje se zato da bi na kraju sezone već mogao da potraži drugi klub. Iako je to daleko, od januara već mogu da počnu zvanični pregovori, a to je, rečnikom transfera, već "sutra".

S tim u vezi, spekuliše se i sa zamenom, a to bi mogao da bude fantastični defanzivac Sevilje Kunde, koji, uz to, ima samo 22 godine. Pominje se i cena od 80 miliona evra. Ali, Pariz nije usamljen u pokušajima da angažuje Kundea. Čelsi nije uspeo da ga dobije ovog leta, a na listi zainteresovanih su i Juventus, Real, Bajern...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)