"TVRDIM, NAJBOLJI SAM!" Vezista Brajtona Iv Bisuma bacio rukavicu u lice De Brujneu, Kanteu, Pogbi i ostalim zvezdama Premijer lige

Novosti online

22. 09. 2021. u 08:29

IAKO u engleskoj Premijer ligi igraju neki od najboljih veznih igrača sveta, poput Kantea, De Brujnea, Pogbe... fudbaler Brajtona i reprezentacije Malija Iv Bisuma tvrdi da je baš on najbolji vezista na Ostrvu!

ТВРДИМ, НАЈБОЉИ САМ! Везиста Брајтона Ив Бисума бацио рукавицу у лице Де Брујнеу, Кантеу, Погби и осталим звездама Премијер лиге

FOTO: EPA

- Ne želim da ispadne da sam arogantan jer znam da u Premijer ligi ima puno odličnih vezista, ali prema mom mišljenju, ja sam najbolji. Takvo razmišljanje mi pomaže da imam samopouzdanja i prave energije da radim naporno i pokažem ljudima da sam u pravu - rekao je Malijac.

Njegov Brajton je hit prvenstva pošto posle pet kola ima četiri pobede i zaostaje samo bod za vodećom trojkom koju čine Čelsi, Liverpul i Mančester junajted.

Bisuma je u Brajton stigao iz Lila 2018. godine za 17 miliona evra, a njegova trenutna vrednost prema Transfermarktu je oko 25 miliona.

BONUS VIDEO - RAT NAVIJAČA: Haos u Francuskoj - Pristalice Lila ponovo u centru pažnje

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)