HAOS U PREMIJER LIGI! Nakon prekida utakmice između Veleža i Borca huligani zapalili automobil u kome je bio sudija meča

Novosti online

22. 09. 2021. u 08:46

NEVEROVATNE scene dešavale su se za vreme i posle derbija Premijer lige Bosne i Hercegovine Velež-Borac u Mostaru.

ХАОС У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ! Након прекида утакмице између Вележа и Борца хулигани запалили аутомобил у коме је био судија меча

FOTO: viteskiportal.com

Glavni sudija tog meča Sabrija Topalović, zajedno sa svojim pomoćnicima, napadnut je u tunelu Lendava u blizini Jablanice, kada je njihov automobil zapaljen bakljama.

Kako Sportsport.ba saznaje, petorica huligana su presrela automobil, prvo su ubacili baklju u automobil, a nakon toga sa metalnim šipkama napali Topalovića, supervizora Adnana Alispahića i pomoćnika Admira Šehovića.

Najteže je prošao Alispahić koji se trenutno nalazi u bolnici u Zenici na detaljnim pregledima. Za napadačima se još uvek traga.

- U utorak oko 23.45 časova u tunelu Lendava presretnuto je vozilo marke „mercedes” u kojem su se nalazili A. Š, S. T. i A. A. Napadači su palicama razbili stakla i ubacili baklju u automobil. Tom prilikom lakše telesne povrede zadobila je osoba A. A. kojoj je lekarska pomoć pružena u Domu zdravlja Jablanica. Napadači su pobegli u vozilu marke „golf” - rekli su za Klix.ba u Operativnom centru MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Navijači Veleža prethodno su, nezadovoljni suđenjem, prekinuli utakmicu posle drugog gola Borca, koji je u 82. minutu postigao Stojan Vranješ.

BONUS VIDEO - RAT NAVIJAČA: Haos u Francuskoj - Pristalice Lila ponovo u centru pažnje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir