NIŠLIJE NAŠLE ZAMENU ZA KOKOVIĆA: Batak ponovo na klupi Radničkog

Novosti online

22. 09. 2021. u 12:06

MLADI stručnjak Radomir Koković (37) je posle samo dve utakmice na klupi niškog Radničkog sporazumno raskinuo ugovor, a Real sa Nišave je već našao njegovu zamenu. Novi šef stručnog štaba ekipe sa Čaira je Radoslav Batak.

НИШЛИЈЕ НАШЛЕ ЗАМЕНУ ЗА КОКОВИЋА: Батак поново на клупи Радничког

Foto: M. Vukadinović

Batak je već vodio Radnički, tokom prolećnog dela sezone 2019/20, kada je na klupi smenio Milorada Kosanovića.

On će inače biti četvrti trener u ovoj kalendarskoj godini, peti ako Aleksandra Stankovića računamo dva puta. Na početku prolećnog dela sezone ekipu je vodio Vladimir Gaćinović, koji je došao sredinom prethodne jeseni, a po njegovom odlasku angažovan je Aleksandar Stanković, njega je posle završetka sezone 2020/21. i između dve sezone zamenio Nenad Lalatović.

Po odlasku Lalatovića u Saudijsku Arabiju tim sa Čaira opet je preuzeo Aleksandar Stanković, da bi posle rastanka sa klubom krajem avgusta, u Niš 1. septembra stigao Radomir Koković.

Vršilac dužnosti predsednika niškog kluba Dragan Marković Markoni rekao je za Žurnal da je ugovor Radničkog i Kokovića sporazumno raskinut, a da će Batak ekipu preuzeti odmah i voditi je već na sledećem meču u Lazarevcu, protiv Kolubare narednog vikenda.

O razlozima nove promene trenera na Čairu nije se uopšte govorilo, ali se pretpostavlja da bi osnovni mogao da bude neuspeh u Novom Pazaru, odnosno poraz Radničkog od istoimenog kluba u gradu na Jošanici.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...