"ZVEZDA JE PROTIVNIK ZA STRAHOPOŠTOVANJE": Trener Novog Pazara izneo očekivanja pred meč sa crveno-belima

Novosti online

25. 09. 2021. u 09:17

TRENER Novog Pazara Kenan Kolašinac ističe da će njegovi igrači pokušati da pruže dostojan otpor Crvenoj zvezdi koju dočekuju sutra od 15.55.

ЗВЕЗДА ЈЕ ПРОТИВНИК ЗА СТРАХОПОШТОВАЊЕ: Тренер Новог Пазара изнео очекивања пред меч са црвено-белима

Foto: M. Vukadinović

Smatra da bi takav pristup mogao Novopazarcima da donese pozitivan rezultat.

- Igramo bez publike, koja bi ovom timu dala neki 'vetar u leđa'. Crvena zvezda je protivnik za poštovanje, pa i strahopoštovanje. Probaćemo nešto da promenimo. Nadam se da će igrači da izvuku pouke iz grešaka koje su pravili u Kragujevcu. Pokušaćemo da sastavimo tim koji će moći da se suprotstavi snažnom rivalu - rekao je Kolašinac.

Ocenio je da je sa Zvezdom teško ući u "fajtersku borbu" i da treba igrati pametno.

- Protivnik sam takvog pristupa. Podsećam da smo prošle sezone strpljivom igrom preokrenuli vođstvo Partizana od 2:1 i stigli do pobede. Neki sličan scenario bi mogao da bude i sada. Potrebno je da pariramo pokretljivošću. Za to će biti potrebno da izaberemo prave igrače i dobre trkače.

Bilo je nekoliko bolesnih igrača u Novom Pazaru u prethodnom periodu i to je uticalo na planove oko pripreme utakmice.

- Možda je sad tu više igrača koji bi mogli da nam pomognu. Remete nas i 'bonus' igrači, koji su nekako neadektavno raspoređeni. Sreća ja pa su Mirza Delimeđac, Danko Kiković i Dejan Parađina trenirali ove sedmice, dok se Milan Joksimović tek danas priključio - poručio je Kolašinac i dodao:

- Potrebno je da rešimo još neke probleme, tu pre svega mislim na prekide. Imamo igrače visoke po 195 centimetara i u takvim okolnostima ne smemo da primimo dva onakva gola protiv Radničkog 1923 - zaključio je strateg Novog Pazara.

Ekipe u ovaj meč ulaze različitih raspoloženja. Zvezda je druga na tabeli sa 20 bodova, dok je Novi Pazar na pretposlednjem 15. mestu sa sedam bodova.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir