DOBAR DAN ZA SRBE U ČEMPIONIPU: Pobede Redinga i Šefilda, gol Mitrovića u remiju Fulama

Novosti online

25. 09. 2021. u 19:11

FUDBALERI Šefild junajteda savladali su minimalnim rezučtatom Derbi kaunti u utakmici devetog kola engleskog Čempionšipa.

ДОБАР ДАН ЗА СРБЕ У ЧЕМПИОНИПУ: Победе Рединга и Шефилда, гол Митровића у ремију Фулама

FOTO: AP/Tanjug

Jedini gol na utakmici za ekipu Slaviše Jokanovića postigao je Šarp sa bele tačke u 90. minutu. Sečivima je ovo bila peta utakmica bez poraza u nizu i sada su u gornjem delu tabele. Derbi je posle stečaja, kažnjen oduzimanjem deset bodova pa je zakovan za dno sa minus dva boda.

I drugi srpski stručnjak u najjačoj drugoj ligi na svetu radovao se pobedi svojih pulena. Reding Veljka Paunovića savladao je Midlzbro golom Alena Halilovića u 55. minutu utakmice. Bio je to treći uzastopni trijumf ekipe sa stadiona Madejski.

Aleksandar Mitrović nastavio je golgetersku seriju. Srpski rekorder u broju golova za nacionalni tim zatreaso je mrežu Bristola u 50. minutu ali je pola sata kasnije Palmer poravnao rezultat.

Bio je to sedmi gol Mirtovića u Čempionšipšu ove sezone i on deli prvo mesto na listi strelaca sa trojicom igrača, među kojima je i Svift iz Paunovićevog Redinga.

BOVUS VIDEO - ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: Skandal je šta radi Zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...