DIONI KONAČNO POSTIGAO GOL U SUPERLIGI: Neophodna je sreća i bitno je preuzeti odgovornost!

Novosti online

26. 09. 2021. u 19:16

DOBIJA šansu kod Dejana Stankovića Lois Dioni. Francuz je konačno uspeo da postigne pogodak u Superligi Srbije u ubedljivoj pobedi protiv Novog Pazara (0:4).

ДИОНИ КОНАЧНО ПОСТИГАО ГОЛ У СУПЕРЛИГИ: Неопходна је срећа и битно је преузети одговорност!

FOTO: FK Crvena zvezda

Pogodio je napadač crveno-belih sa bele tačke i to iz drugog pokušaja, nakon što je penal ponovljen. Nema sumnje da mu pogodak mnogo znači pred naredne izazove.

- U prvih dvadeset minuta smo uspeli da rešimo utakmicu. Postigli smo brzo tri pogotka, tako da do kraja meča nije bilo nikakve neizvesnosti. Ostalo je samo da u nastavku igre postignemo još neki pogodak. Nekada je igraču potrebno i sreće, a tako je bilo kod mog penala - rekao je Dioni.

Čulo se sa klupe šampiona Srbije kako trener Dejan Stanković traži da Dioni izved penal. Ne krije igrač na pozajmici iz Anžea da mu to mnogo znači.

- Kao što sam već naglasio, neophodna je sreća i bitno je preuzeti odgovornost. Ja nemam problem sa tim i stigla je nagrada u vidu pogotka. Bitno je da nastavimo u istom ritmu i budemo ovako efikasni - podvukao je Dioni.

Crvena zvezda u četvrtak od 21 sat gostuje Ludogorecu u drugom kolu Lige Evrope.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)