PARTIZAN OSTVARIO DRUGU POBEDU U LK: Marković sa dva gola srušio Floru, crno-beli nastavili sa dobrim igrama (VIDEO)

Č. V.

30. 09. 2021. u 18:17 >> 20:41

FUDBALERI Partizana došli su do druge pobede u Ligi konferencija, pošto su bili bolji na svom terenu od estonske Flore sa 2:0, a junak trijumfa bio je Lazar Marković.

ПАРТИЗАН ОСТВАРИО ДРУГУ ПОБЕДУ У ЛК: Марковић са два гола срушио Флору, црно-бели наставили са добрим играма (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Zasluženo su crno-beli došli do novog trijumfa. Nastavili su sa dobrim igrama i posle dve uvodne runde takmičenja su na čelu tabele, a svakako da može da raduje i to što nisu primili gol.

Mora se priznati i da su gosti došli u Beograd da igraju fudbal, nisu se striktno branili. Ipak, na kraju je presudio kvalitet tima Aleksandra Stanojevića.

Veliki korak ka plasmanu u nokaut fazu napravio je klub iz Humske i pravo bi čudo trebalo da se desi da se crno-beli ne nađu tu.

Držala se Flora 20 minuta, a onda je Marković uspeo da smesti loptu iza leđa Igonena. Najpre je zaustavio Rikardov udarac, ali nije mogao pokušaj krilnog napadača koji je natrčao na loptu i glavom je smestio u mrežu.

Nastavio je Partizan sa napadima ne bi li što pre stigao do novog gola i tako praktično zatvorio utakmicu. To se desilo u 42. minutu i ponovo je Marković bio strelac.

FOTO: M. Vukadinović

Stuštio se po desnoj strani, ušao u sredinu i udarcem levom nogom ponovo pogodio. Na putu ka golu lopta je zakačila Sometsa i na semaforu je satajalo 2:0.

Mogli su domaći u nastavku susreta do još nekog pogotka. Upravo je Marković imao priliku da postigne het-trik, no iz izgledne pozicije nije bio precizan.

Do kraja meča vredi napomenuti da se desila veoma neprijatna scena. Naime, fudbaler gostiju Sepik se srušio na terenu nakon što je osetio bol u grudima. Brzom reakcijom hitne pomoći je odvezen sa terena i prebačen u Urgentni centar.

Posle ove utakmice Partizan je na čelu tabele sa šest bodova, koliko ima i Gent, ali crno-beli imaju bolju gol razliku.

Stadion: "Partizana". Sudija: Julijan Vajnberger (Austrija). Strelci: Marković u 20. i 42. minutu za Partizan.

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović - Živković, Vujačić, Miletić, Obradovičć - Zđelar, Jojić - Marković (od 82. Holender), Natho (od 62. Pantić), Menig (od 62. Jović/(od 82. Šćekić)) - Rikardo (od 89. Terzić).

FLORA (4-3-3): Igonen - Lilander (od 46. Kalaste), Sepik (od 74. Purg), Kusk, Luka - Vasiljev, Somets, Pom (od 89. Šeik) - Zenjon, Aliku (od 69. Miler), Ojama (od 68. Kuraksin).

DRUGO POLUVREME: Partizan - Flora 2:0

90+8. MINUT - Kraj utakmice!

90+2. MINUT - Sudija Vinberger je doneo odluku da se igra osam minuta nadoknade. To je najviše zbog situacije sa Sepikom.

82. MINUT - Održava Paritzan prednost i deluje da čekaju kraj utakmice! Zadovoljni su crno-beli rezultatom!

72. MINUT - Loše scene u Humskoj. Fudbaler Flore Sepik se srušio na teren iz čista mira. Odvezen je kolima hitne pomoći.

FOTO: V. S.

62. MINUT - Oprobao je udarac i Živković. Ipak, golman estonskog šampiona je dobro intervenisao i sprečio Partizan da dođe do trećeg gola.

59. MINUT - Gosti su zapretili preko Vasiljeva. Šutirao je sa nekih 18 metara, ali se istakao Popović i odbio loptu u korner.

53. MINUT - Dve velike prilike u jednom napadu za Paritzan. Najpre je Igonen odlično zaustavio udarac Rikarda, a onda se Marković okliznuo i promašio prazan gol.

47. MINUT - Počelo je drugo poluvreme!

PRVO POLUVREME: Partizan - Flora 2:0

45+3. MINUT - Kraj prvog poluvremena!

45+2. MINUT - Velika šansa za Rikarda! Dobro je šutirao sa nekih osam-devet metara, ali je zamalo bio neprecizan.

42. MINUT - Duplirao je prednost Partizan! Povukao je Marković loptu, uneo u sredinu i levom nogom šutirao. Lopta je na putu ka golu zakačila jednog igrača Flore i prevrila Igonena.

30. MINUT - Natho je fantastično proigrao Meniga, ovaj šutirao iz prve levom nogom i nije bio precizan.

24. MINUT - Pokušao je Rikardo glavom. Ipak, lopta mu je išla malo visoko, pa nije bio precizan i promene rezultata nije bilo.

20. MINUT - Partizan je poveo preko Lazara Markovića! Rikardo se oslobodio čuvara i šutirao. Njegov pokušaj je zaustavio Igonen, ali se na pravom mestu našao krilni napadač i glavom smetsio loptu u mrežu rviala.

10. MINUT - Još jedan opasan napad Flore. Aliku se dobro zagradio, šutirao iza glave. Ipak, priseban je bio Popović i sprečio rivala da povede.

FOTO: M. Vukadinović

8. MINUT - Veliku priliku imali su gosti. Vasiljev je šutirao sa 16 metara, srećom po domaće nije bio precizan.

7. MINUT - Nema mnogo uzbuđenja u uvodu meča. Partizan ima loptu u nogama, ali još uvek nije ozbiljnije zapretio estonskom šampionu.

2. MINUT - Počela je utakmica u Humskoj!

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...