ZVEZDA MOŽE DO ČETVRTFINALA LE: Crveno-beli sigurno prolaze grupu, kažu Amerikanci (FOTO)

Novosti online

01. 10. 2021. u 16:43

CRVENA ZVEZDA je u noći za pamćenje savladala Ludogorec i sa maksimalnih šest bodova učvrstila lidersku poziciju grupe F Lige Evrope pred dvomeč sa Midtjulandom.

ЗВЕЗДА МОЖЕ ДО ЧЕТВРТФИНАЛА ЛЕ: Црвено-бели сигурно пролазе групу, кажу Американци (ФОТО)

Foto: FK Crvena zvezda

Mnogi  crveno-bele već vide "jednom nogom" u nokaut fazi tog takmičenja, a specijalizovani sajt projects.fivethirtyeight daje im 83 odsto šansi za drugi krug i čak 58 odsto za plasman u osminu finala!

FOTO: FIVETHIRTYEIGHT.COM

Da će ekipa Dejana Stankovića napraviti podvig i doći do četvrtfinala, verovatnoća je sasvim solidnih 16 odsto, četiri odsto za polufinale, 1 odsto za finale i manje od 1 odsto za osvajanje Lige Evrope.

Primera radi, Zvezdi se daju veće šanse za plasman u četvrtfinale nego što ih imaju Dinamo Zagreb, Galatasaraj, Sparta Prag, Klub Briž, Genk, Legija, MIdtjiland, pa čak i brojni klubovi iz Lige šampiona koji bi mogli da nastave takmičenje u Ligi Evrope, poput Milana, Viljareala, Intera...

Inače, po ovoj kalkulaciji, najveći favorit za osvajanje Lige Evrope je - Barselona! Velikan iz španske pokrajine izgubio je prva dva meča u Ligi šampiona pa mu američki analitičari predviđaju selidbu u Ligu Evrope, mada, kada se vidi kako igraju i treće mesto im je ugroženo.

BONUS VIDEO - Igrači Zvezde slave ulazak u Ligu Evrope

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)