RASPRODAJA NA OLD TRAFORDU SE NASTAVLJA: Everton treću godinu za redom osvojio bod protiv Mančester junajteda

Novosti online

02. 10. 2021. u 15:46

FUDBALERI Mančester junajteda i Evertona podelili su bodove u prvoj utakmici sedmog kola engleske Premijer lige - 1:1. Strelci su bili Marsijal u 43. i Taunzend u 65. minutu.

РАСПРОДАЈА НА ОЛД ТРАФОРДУ СЕ НАСТАВЉА:  Евертон трећу годину за редом освојио бод против Манчестер јунајтеда

EPA-EFE/Peter Powell

Malo je nedostajalo da se karamele u Liverpul vrate sa celim plenom, a da se to ne desi "zaslužan" je Tom Dejvis koji je u 85. minutu bio bezrazložno nesebičan i uposlio JErija minu umesto da sam šutira.

Kolumbijac je bio precizan i počelo nje slavlje navijača gostiju koje je brutalno presekla odluka VAR da j egol neregularan.

A za to što su izabranici Rafe Beniteza stigli i do ovog jednog boda možda je najzaslužniji menadžer Junajteda Ole-Gunar Solskjaer koji je meč počeo sa Ronaldom, Sančom i Pogbom na klupi.

Junajted i Everton sada imaju po 14 bodova i dele prvo mesto sa Liverpulom koji ima meč manje. Redsi sutra igraju derbi kola protiv Sitija koji ima bod manje od vodećeg trojca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...