PIKSI PROZIVA "ORLOVE": Fudbaleri Srbije počinju pripreme za kvalifikacione mečeve

M. B.

04. 10. 2021. u 10:00

VREME je za novi ciklus reprezentativnih obaveza, u kojem bi Srbija posle duela u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Luksemburga i Azerbejdžana trebalo da "overi" trku udvoje sa Portugalcima za prvo mesto koje direktno vodi na Mundijal.

ПИКСИ ПРОЗИВА ОРЛОВЕ: Фудбалери Србије почињу припреме за квалификационе мечеве

Foto M. Vukadinović

Selektor Dragan Stojković Piksi će tokom dana okupiti "orlove" u sportskom centru u Pazovi, a već od 17 časova na programu je prvi trening. Prethodno će svoje obaveze prema medijima na onlajn konferenciji odraditi golman Predrag Rajković i najbolji strelac nacionalnog tima svih vremena Aleksandar Mitrović.

I MLADI KREĆU

DANAS će se okupiti i mlada reprezentacija (u hotelu "Kraun Plaza"), koju takođe očekuju dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Puleni Zvonka Živkovića (na slici) već sutra po podne putuju u Jermeniju, gde ih 7. oktobra očekuje duel sa vršnjacima iz ove zemlje, dok je za 12. oktobar u Beogradu zakazana utakmica sa prvim favoritom grupe - Francuskom.

"Orlovi" će narednih dana trenirati u Staroj Pazovi sve do puta u Luksemburg, gde će 9. oktobra odmeriti snage sa domaćinom. Tri dana kasnije Tadić, Mitrović i društvo će dočekati Azerbejdžan na stadionu "Rajko Mitić".

Stanje na tabeli je takvo da Portugalci uz pet odigranih utakmica kao i Srbija beže "orlovima" dva boda na tabeli, a pre međusobnog duela poslednjeg kola u Lisabonu 12. oktobra dočekuju Luksemburg, dok 11. novembra gostuju Republici Irskoj.

Srbiji je, sa druge strane, posle oktobarskih okršaja sa Luksemburgom i Azerbejdžanom preostalo još samo gostovanje Portugalcima, gde će nam, ukoliko prethodno Ronaldo i drugovi ne naprave kiks, biti potrebna pobeda za izbegavanje baraža i direktan plasman na svetsku smotru fudbala.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)