SALAH JE OPLJAČKAN! Navijači Liverpula pobesneli: "Ronaldo tri puta ćušnuo loptu u gol i proglašen za igrača meseca?!" (FOTO/VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2021. u 18:18

ODLUKA Premijer lige da za igrala meseca septembra izabere Kristijana Ronalda razbesnela je sve u Liverpulu. Redsi, naime smatraju, da je ova prestižna nagrada morala da pripadne njihovom Muhamedu Salahu, a ne najboljem igraču MAnčester junajteda.

САЛАХ ЈЕ ОПЉАЧКАН! Навијачи Ливерпула побеснели: Роналдо три пута ћушнуо лопту у гол и проглашен за играча месеца?! (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: EPA

Portugalac se ove sezone vratio na "Old Traford" posle 12 godina i u prva tri meča za "crvene đavole" postigao je tri gola.

Navijače Liverpula posebno je razvesneo tvit objavljen sa zvaničnog profila Premijer lige na kome je uz promotivni video napisan i komentar "A ko drugi"

- Kako to mislite "a, ko drugi"?! Najbolji fudbaler sveta je opljačkan ovom odlukom - bio je jedan od odgovora.

- Igrač meseca za to što je ćušnuo tri lopte u gol na dve utakmice i doveo Junajted do četvrtog mesta na tabeli? - napisao je korisnik Tvitera, kome je drugi navijač Liverpula odgovorio da je sve "maslo" Fife, kako bi Ronaldo dobio karticu "Igrač meseca" u video igrici FIFA Ultimate team.

Za menadžera prethodnog meseca izabran je Mikel Arteta, trener Arsenala, a Andros Taunzend za najbolji gol meseca.

 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)