EPILOG RUŽNIH SCENA U UŽICU: Trener golmana izbačen iz Slobode jer je nokautirao šefa stručnog štaba (FOTO/VIDEO)

N.J.

12. 10. 2021. u 11:57

TRENER golmana Veljko Simić izbačen je iz kluba odlukom Upravnog odbora GFK „Sloboda“, nakon incidenta na utakmici Srpske lige Zapad između Užičana i gostiju iz FK „Sušica“.

ЕПИЛОГ РУЖНИХ СЦЕНА У УЖИЦУ: Тренер голмана избачен из Слободе јер је нокаутирао шефа стручног штаба (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: FB

Podsetimo, on je tokom meča „beton lige“ u kojoj Ere tavore, pesnicom udario šefa stručnog štaba Gorana Đukića.

FOTO: Printskrin

- GFK „Sloboda“ nikada nije i nikada neće podržavati nasilje na sportskim priredbama. Očekuje se da će nadležni organi uraditi svoj deo posla i da će Veljko Simić zbog učinjenog krivičnog dela biti najstrože kažnjen. Upravni odbor je doneo odluku da se on isključi iz kluba. Puna podrška data je šefu stručnog štaba Goranu Đukiću i igračima – saopšteno je iz „Slobode“.

U 15 minutu utakmice Simić je ustao sa klupe, prišao je aut-liniji gde je stajao šef stručnog štaba „Slobode“ Đukić, a zatim mu je pesnicom zadao udarac u predelu glave. Đukić se zateturao, stvorila se gužva, pritrčali su svi sa klupe „Slobode“, a Simić je tada otišao sa stadiona.

Ubrzo se pojavila policija, od lokalnih televizijskih ekipa uzeti su snimci incidenta, uzete su i izjave od očevidaca, a Simića očekuje krivična prijava za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

BONUS VIDEO -

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir