LEGENDA PARTIZANA I "ORLOVA" POMAŽE RADAKOVIĆU: Danko Lazović otkupio dres FK Miljakovac za 1000 evra (FOTO)

Novosti online

15. 10. 2021. u 12:36

FK MILjAKOVAC se uključio u akciju prikupljanja sredstava za pomoć u lečenju bivšeg golmana Partizana Radovana Radakovića, a golmanski dres ovog kluba otkupio je za 1000 evra naš proslavljeni reprezentativac Danko Lazović.

ЛЕГЕНДА ПАРТИЗАНА И ОРЛОВА ПОМАЖЕ РАДАКОВИЋУ:  Данко Лазовић откупио дрес ФК Миљаковац за 1000 евра (ФОТО)

FOTO: N. Skenderija

- Golmanski dres FK Miljakovac koji je bio na aukciji za lečenje Radovana Radakovića otkupio je veliki Danko Lazović za sumu od 1000 eura! 💚⚽️

Hvala svima koji su podržali akciju, hvala Danku i Sindikatu profesionalnih fudbalera i vama svima koji ćete poslati SMS 1082 na 3030! - piše na Tviter nalogu FK Miljakovac.

Nadajmo se da će ovaj Lazovićev potez ubrzati celu stvar i da će Radaković bez ovih finansijskih poteškoća moći da nastavi lečenje.

Foto: Budi human

Za nastavak lečenja u Turskoj neophodno je prikupiti novčana sredstva u iznosu od 100.000 evra, ali iako su crno-beli pokrenuli akciju još letos, iako se pomoć prikuplja i preko SMS poruka, ta sredstva još nisu prikupljena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk