O "SLUČAJU VLAHOVIĆ" Predsednik Fiorentine Komiso tvrdi: "Dušan traži previše"

Novosti online

16. 10. 2021. u 20:29

JEDNOSTAVNO, nešto mora da se promeni u fudbalu, jer su klubovi postali nemoćni pred zahtevima igrača i posebno menadžera.

О СЛУЧАЈУ ВЛАХОВИЋ Председник Фиорентине Комисо тврди: Душан тражи превише

FOTO: AP/EPA

To su reči predsednika Fiorentine Roka Komisa, pošto je sjajni srpski fudbaler Dušan Vlahović odbio novi ugovor.

- Mi smo mu dali sve, da bude glavni napadač tima, lider, nudimo mu najveći ugovor, a on sada traži mnogo veću platu i meni to nije normalno. Nikad još nisam sreo igrača da traži smanjenje ugovora, jer je igrao loše - izjavio je Komiso na samitu o sportu.

Prema pisanju italijanskih medija, Vlahoviću je ponuđeno sedam miliona evra po sezoni, čime bi postao najplaćeniji igrač u istoriji Fiorentine, ali do sporazuma nije došlo.

Važeća saradnja ističe 2023, ali sve su prilike da će biti ranije prekinuta, budući da su mnogobrojni evropski velikani stali u red za našeg golgetera. Srpski reprezentativac je član ljubičastih od 2018. godine i za to vreme je na 92 utakmice 35 puta bio strelac.

- Ne mogu da se potpisuju petogodišnji ugovori, kada već posle dve-tri godine igračima porastu apetiti i traže da odu - naglasio je Komiso.

- Ne bismo smeli više da dopustimo da fudbaleri odlaze, samo što su se jedne sezone razigrali.

Prvom čoveku kluba iz Firence smeta i raspodela novca prilikom transfera:

- Menadžeri uzimaju ogromne provizije, i to nema nikakvog smisla. U Americi toga nema, tamo se novac samo prebacuje iz kluba u klub.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)