PEP NE ZNA KAKO JE TO GREJATI KLUPU: "Bio sam mnogo dobar igrač za tako nešto" (VIDEO)

Novosti online

16. 10. 2021. u 21:06

MENADžER Mančester sitija, Pep Gvadriola, kaže da ne zna kako je biti rezerva, pošto su ga novinari pitali o statusu napadača Rahima Sterlinga.

ПЕП НЕ ЗНА КАКО ЈЕ ТО ГРЕЈАТИ КЛУПУ: Био сам много добар играч за тако нешто (ВИДЕО)

FOTO: AP

- Bio sam poseban fudbaler, nikad nisam sedeo na klupi. Bio sam mnogo dobar igrač, što mlađi navijači danas ne znaju - rekao je Gvardiola, koji je kao igrač nastupao za Barseloni, Romu, Brešu, Al Ahli i Dorados.

Često se, zbog njegove blistave trenerske karijere, zaboravlja da je Pep zaista bio vrhunski igrač, podjednako dobar kao defanzivni vezni i kao plejmejker. Bio je najmlađi ali i jedan od najvažnijih članova ekipe koja je Barseloni donela prvi Kup evropskih šampiona, a osvojio je s ekipom iz španske pokrajine i šest titula nacionalnih šampiona pre nego što je karijeru nastavio u Breši. Igrao je kratko i za Romu a ednu sezonu proveo je u Al Ahliju iz Dohe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)