MILINKOVIĆ SAVIĆ: Nadam se da je Sari video šta je želeo!

Novosti online

16. 10. 2021. u 22:21

INTER je došao na Olimpiko i proveo se kao bos po trnju.

МИЛИНКОВИЋ САВИЋ: Надам се да је Сари видео шта је желео!

Foto: EPA-EFE/Riccardo Antimiani

Lacio je nakon preokreta savladao šampiona Italije sa 3:1, a završni udarac zadao je srpski vezista, kojem je ovo peti gol u karijeru protiv milanskih nerazura. Pored toga, SMS je večeras 50. put bio strelac za Nebeskoplave u svim takmičenjima.

Trener Mauricio Sari je pre meča tražio od igrača da budu – muškarci. Odnosno, da se na terenu “operu”, preuzmu odgovornost za poraz u prethodnom kolu od Bolonje. Trener je tražio, a Narednik Sergej sproveo u delo.

- Borili smo se i trčali zajedno. Pomagali smo jedni drugima. Nadam se da je Sari video to što je tražio od nas. Rekao nam je da moramo da budemo srećni na terenu i da nas ne more loši utisci iz Bolonje. Moramo na isti ovakav način da igramo protiv svih, rekao je Sergej posle meča.

Pred kraj i po završetku derbija desile su se čarke među igračima, ali srpski fudbaler nije želeo da “cinkari” šta se desilo.

- Ne znam, nisam video, bio sam okrenut prema našim navijačima. Pobedili smo, trebalo je samo da ostanemo na terenu da slavimo i da kažemo svima laku noć. A, onda da odemo da se odmaramo, jer nas u četvrtak čeka Liga Evrope, rekao je Milinković-Savić.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

(Mozzart sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)