MUSLIN PECNUO PIKSIJA: Igre nisu na nivou kvaliteta igrača
Bivši selektor Srbije Slavoljub Muslin ocenio je rezultate i igru "Orlova", pod dirigentskom palicom Dragana Stojkovića Piksija.
Muslin smatra da je važna činjenica da su "Orlovi" stigli do šest bodova, protiv Azerbejdžana i Luksmburga, ali je dodao da je igra mogla biti bolja.
- Igre nisu bile možda na nivou kvaliteta igrača, ali to su utakmice u kojima treba uzeti bodove i plasirati se na Mundijal. Igra je u drugom planu, rezultat je važan - ocenio je Muslin za "Maxbetsport", pa je potom izneo očekivanja od gostovanja u Portugalu koje će odlučiti prvo mesto u okviru grupe A kvalifikacija za Mundijal.
Rezultati su tu, igra može da bude bolja - Muslin o Piksijevoj Srbiji
- Videvši zbivanja u prvom poluvremen utakmice u Beogradu niko nije bio optimista. Međutim u drugom poluvremenu smo stigli prednost Portugalije i izjednačili na 2:2. Ne znam kakav će da bude rezultat Portugalije protiv Irske, ali možda je i dobro što moramo da idemo na pobedu. U fudbalu je sve moguće - dodao je Slavoljub Muslin.
Podsetimo, pod njegovim kormilom Srbija je uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali je nacionalni tim na tom šampionatu kao selektor predvodio Mladen Krstajić.
Preporučujemo
PIKSI ODGOVORIO TERZIĆU: Selektor Srbije uputio direktoru Zvezde samo dve reči
11. 10. 2021. u 15:58
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (2)