SRBI U ČEMPIONŠIPU: Mitar rešeta, Paun za plej-of

Đ. S.

21. 10. 2021. u 22:45

PROLAZI kolo za kolom u Čempionšipu, ali jedna stvar ostaje ista. Aleksandar Mitrović nemilosrdno rešeta mreže i vodi Fulam ka Premijer ligi.

СРБИ У ЧЕМПИОНШИПУ: Митар решета, Паун за плеј-оф

FOTO: AP

Proteklog vikenda, špic srpske reprezentacije je sa dva hica u metu srušio Kvins Park, da bi u sredu uveče potpisao još jedan trijumf londonskog sastava protiv Kardifa (2:0) i izbio na prvo mesta liste strelaca najboljeg drugoligaškog takmičenja na svetu sa 13 "recki".

Pored Bornmuta, Fulam sada izgleda kao najozbiljniji kandidat za promociju u najbolje prvenstvo na svetu, jer trijumfom nad Kardifom je preoteo drugo mesto Vest Bromu posle 13. kola. Ipak, odličan start sezone ne mora da garantuje i ulazak u viši rang, s obzirom na to da se u Čempionšipu igra 46 duela, ali za sada deluje da su Mitrović i ekipa na dobroj putanji da ponove uspehe iz prethodne dve sezone kada su boravili u drugom rangu Engleske.

Međutim, dobrim učinkom se ne mogu pohvaliti i ostali srpski predstavnici u Čempionšipu, budući da je Reding koji vodi Veljko Paunović i čiji dres nosi Dejan Tetek, ispustio prednost od dva gola razlike i pretrpeo poraz posle preokreta Blekpula (3:2).

- I dalje smo dobri kao tim, kao grupa, popravićemo se - rekao je Paunović posle neočekivanog poraza.

- Moramo da se regrupišemo i kao ekipa budemo na istoj strani. Čempionšip je ponovo pokazao koliko je težak kao takmičenje, svako može da pobedi svakog. Zato je i uzbudljivo.

Paunoviću nikako ne polazi za rukom da ponovi munjevit start od lane, ali je sa osme pozicije na tabeli i dalje u konkurenciji da uđe makar u plej-of, koji igraju ekipe od trećeg do šestog mesta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)