ILIEV NEMA ŠTA DA ZAMERI IGRAČIMA PARTIZANA: Ne pamtim da sam video fizički dominantniju ekipu

Novosti online

22. 10. 2021. u 09:27

SPORTSKI direktor Partizana Ivica Iliev prokomentarisao je utakmicu crno-belih protiv Genta, koju je belgijski klub dobio u Humskoj sa 1:0.

ИЛИЕВ НЕМА ШТА ДА ЗАМЕРИ ИГРАЧИМА ПАРТИЗАНА: Не памтим да сам видео физички доминантнију екипу

FOTO: N. Paraušić

Gent je posle ovog trijumfa prvi na tabeli sa devet bodova, dok je klub iz Humske drugi sa šest, a Flora i Anortozis imaju po jedan.

- Tvrd meč. Znali smo šta da očekujemo od Genta. Belgijanci su prvi deo sezone igrali bez više od pola tima. Pobedili su Standard, prvaka Belgije sa 6:1. Tek sad ulaze u formu. Promenili su trenera posle osvojene četvrte pozicije u prvenstvu, što otkriva njihove ambicije. Verujem da će tek sad krenuti da gaze, ne pamtim da sam video fizički dominantniju ekipu. I pored toga imali smo inicijativu u nastavku, ali su u toj fazi uspeli da nam daju gol - rekao je Iliev za "Sportski žurnal" i dodao:

- Pravili su nam probleme posle naših izgubljenih lopti. Ako pogledamo šanse, tu smo. Pogodili smo prečku. Verujem da u revanšu može da bude drugačiji meč jer smo ih stisli u poslednjih 20 minuta. Nemam zamerke igračima za partiju. Najrealnije da se utakmica završila bez pobednika.

Meč u Beogradu je rešio Sven Kums pogotkom glavom u 59. minutu.

BONUS VIDEO: Detalj izvan stadiona Partizana

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...