U HUMSKOJ NE OČAJAVAJU: Imamo šansu, ništa nije izgubljeno

Tanjug

22. 10. 2021. u 13:09

VIDELI smo da možemo da igramo sa njima, idemo u Belgiju, možemo da ih pobedimo, izjavio je golman Partizana Aleksandar Popović.

У ХУМСКОЈ НЕ ОЧАЈАВАЈУ: Имамо шансу, ништа није изгубљено

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana sinoć u Humskoj izgubili su od Genta 1:0 u trećem kolu Lige konferencija.

Belgijska ekipa uspela je da se odvoji na prvu poziciju grupe B u Ligi konferencija, a već u sledećem kolu 4. novembra ove ekipe će se ponovo sresti.

- Mislim da smo mi i Gent dve najjače ekipe. Znali smo da će oni izaći ofanzivno, imaju dosta kvalitetnih igrača u napadu, znali smo otprilike kako će igrati. Utakmica je bila otvorena, više se igralo u drugom poluvremenu. Nakon njihovog gola imali smo par izglednih prilika, ali nismo postigli gol, imali smo i prečku i par odbijenih lopti… Videli smo da možemo da igramo sa njima, idemo u Belgiju, možemo da ih pobedimo - rekao je Popović za klupski sajt.

- Da bismo bili prvi, moramo da ih pobedimo. Imamo dve utakmice, imamo šansu, ništa nije izgubljeno. Spremaćemo se kao i za ovu i idemo na pobedu.

Crno-beli od starta sezone igraju u ritmu od dve utakmice nedeljno, tako da ih već u nedelju očekuje duel sa ekipom TSC-a u Superligi.

- Navikli smo, već 3-4 meseca igramo u tom ritmu. Svaka prvenstvena utakmica je kao finale. Idemo u Topolu na pobedu! Prvi smo na tabeli, ovo ništa ne menja - poručio je Popović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu