KAKO JE DOBRO BITI ŠEIK: Katar "kupio" Engleza Dejvid Bekam će zaraditi 150 miliona, radeći ovo..

Novosti online

24. 10. 2021. u 20:01

VLASNIK Intera iz Majamija pronašao je novi angažman od koga će u narednih 10 godina zaraditi i 150 miliona funti.

КАКО ЈЕ ДОБРО БИТИ ШЕИК: Катар купио Енглеза Дејвид Бекам ће зарадити 150 милиона, радећи ово..

FOTO: EPA

Nekadašnji kapiten Engleske će biti u narednih mesec dana promovisan u zaštitno lice Katara, potpisaće ugovor na 15 miliona godišnje po kome će postati ambasador ove arapske zemlje. 

Bivši fudbaler Junajteda, Reala i brojnih drugih klubova boravio je u prestonici Dohi ranije ovog meseca. On je upoznao brojne zvaničnike i obišao stadione na kojima će se igrati Svetsko prvenstvo u fudbalu. 

Zemlja se suočava sa brojnim kontroverzama oko kršenja ljudskih prava, posebno kod žena i gej populacije, Bekam je uverio navijače da će njihova prava biti poštovana u Kataru i da će na stadionima moći da istaknu zastave duginih boja. 

EPA/EFE

Po tamošnjim zakonima homoseksualnost je ilegalna, a Dubaji i Abu Dabi su znatno napredovali u poštovanju prava gej populacija, a Bekama su takođe upoznali i sa rastućim brojem žena u izvršnoj vlasti. 

Kako prenosi Engleski "San" Bekam je pre potpisivanja ugovora razgovarao sa suprugom Viktorijom koja je dala saglasnost da ugovor potpiše. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu