PROMENE NA MARAKANI: Zvezdin napadač odlazi u Tursku

Novosti online

25. 10. 2021. u 10:28

CRVENA zvezda uspela je da upiše minimalnu pobedu nad Radničkim (1:0) i tako nastavlja „poteru“ za Partizanom koji se nalazi na prvom mestu sa pet bodova razlike, uz utakmicu više.

ПРОМЕНЕ НА МАРАКАНИ: Звездин нападач одлази у Турску

Foto: M. Vukadinović

Jedini strelac na utakmici bio je El Fardu Ben, i upravo njegovo ime se našlo na spisku igrača koje turski prvoligaš Rizespor želi da dovede u svoje redove tokom zimskog roka, piše MaxBet sport.

Sajt takođe navodi da oni nisu jedini koji bi voleli da vide Bena u svojim redovima. I Samsun se preko posrednika raspitivao za uslove eventualnog transfera.

Reprezentativac Komorskih ostrva ima ugovor sa crveno-belima do 2023. godine, a često je isticao da bi voleo do kraja karijere da ostane u Beogradu. 

Turci su na potezu, pa se čeka odgovor iz Ljutice Bogdana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)