OVERA JESENI U HUMSKOJ Partizan od četvrtka ulazi u seriju od četiri meča pred svojim navijačima

M. BLAŽIĆ

25. 10. 2021. u 21:20

NAJTEŽE gostovanje u ovom delu sezone je arhivirano kako su u Humskoj želeli i sada je pred Partizanom otvoren put ka jesenjoj tituli.

ОВЕРА ЈЕСЕНИ У ХУМСКОЈ Партизан од четвртка улази у серију од четири меча пред својим навијачима

FOTO: M. Vukadinović

Pobedom nad TSC (3:1) Stanojevićevi puleni su stigli na dva trijumfa od liderske pozicije posle završenog prvog dela sezone (15 kola), ali kako se do 15. decembra i odlaska na zimsku pauzu igra još šest rundi drugog dela, na kompletne jesenje počasti će morati da sačekaju i ukoliko zabeleže pobede protiv Metalca (četvrtak, 17) i Čukaričkog (nedelja, 18.30).

Olakšavajuća okolnost za crno-bele je raspored do spuštanja zavese na superligaški fudbal u 2021. Partizan će, s obzirom na ubacivanje odloženog meča sa Metalcem i početak drugog dela posle domaćinstva Čukaričkom, odigrati naredne četiri utakmice kod kuće. Od osam duela koliko će se odigrati do pauze, Partizan gostuje samo dva puta (Voždovac i Metalac), i pritom samo jednom napušta Beograd.

Prva prepreka u domu crno-belih je Metalac, a zatim Čukarički. Posle evropskog gostovanja Gentu, imaju još dva superligaška dvoboja u svom "dvorištu", protiv Proletera i Vojvodine. Gostovanje je zakazano tek za 27. novembar (Voždovac). Partizan će još dočekati Novi Pazar, gostuje Metalcu, i jesen završava 15. decembra sa Kolubarom u Humskoj.

Dvostruki strelac iz meča sa TSC Nikola Terzić vrlo dobro zna da saigrači i on nemaju pravo ni na trenutak opuštanja, jer i najmanji kiks može drastično da umanji šanse za jesenje počasti.

- Na prvom smo mestu, u svaku utakmicu ulazimo kao da je najvažnija. Nadamo se da ćemo zadržati tu prvu poziciju do kraja - optimista je Terzić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)