DEVETORICA NAVIJAČA UHAPŠENI ZBOG TUČE: Epilog nemilih scena pred utakmicu Radnički - Zvezda

Novosti online

01. 11. 2021. u 13:13

UHAPŠENO je devet osoba koje su učestvovale u obračunu navijača crvene zvezde i Radničkog pred supšerligaški meč ovih ekipa u Kragujevcu.

ДЕВЕТОРИЦА НАВИЈАЧА УХАПШЕНИ ЗБОГ ТУЧЕ:  Епилог немилих сцена пред утакмицу Раднички - Звезда

foto: Tviter printskrin

Pred duel na stadionu "Čika Dača", došlo je do obračuna navijača. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sprečili su eskalaciju, a sada je poznat i epilog svega što se juče dešavalo.

U akciji je uhapšeno devet osoba, a nadležni tužilac ih je saslušao i podneo krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, navodi se u saopštenju Policijske uprave Kragujevac, a prenosi "Blic".

Takođe, protiv trojice maloletnika koji su učestvovali u tuči, su podnete prekršajne prijave prema Zakonu o javnom redu i miru.

U saopštenju se dodaje da je policija sprečila navijača (20) "Crvene zvezde" da unese baklju na stadion, i i protiv njega će prema Zakonu o sprečavanju nasilja i nedolicnog ponašanja na sportskim priredbama, biti podneta prekršajna prijava.

BONUS VIDEO - RAT NAVIJAČA

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)