VERUJTE MI, NAPAŠĆEMO: Trener "orlova" obećava ofanzivu i u Lisabonu, gde bi pobeda značila i plasman na Mundijal

N. ILjUKIĆ

07. 11. 2021. u 11:00

KADA su se poslednji put sastali fudbaleri Partizana i Proletera, bilo je to na startu ove sezone u Novom Sadu.

ВЕРУЈТЕ МИ, НАПАШЋЕМО: Тренер орлова обећава офанзиву и у Лисабону,  где би победа значила и пласман на Мундијал

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su protutnjali stadionom "Karađorđe" i već u 28. minutu poveli 4:0 golovima dvostrukog strelca Rikarda, Uroševića i Jojića, što je bio i konačni rezultat ovog meča.

U tom istom prvom kolu je Zvezda kiksnula protiv Vojvodine u Beogradu, pa je sve do dana današnjeg Partizan na čelu tabele, skoro nenaviknut na takvu situaciju od 2017. godine.

- Plaši me malo što imamo svih 11 pobeda protiv Proletera. Ja sam uvek oprezan. Sećam se da smo pre tačno godinu dana poslednji put igrali na našem stadionu i jedva smo ih pobedili 1:0 - oprezan je trener crno-belih Aleksandar Stanojević i seća se duela iz Humske, kada je Filip Holender u 91. minutu obezbedio domaćinu tri boda, a Novosađani su pre toga pogodili prečku.

Sprema Stanojević večerašnji prvenstveni duel, ali su utisci iz Belgije sa utakmice Lige konferencija sa Gentom (1:1) i dalje sveži.

- Prezadovoljan sam kako su momci odigrali meč. Rekao sam im da će biti utakmica ove sezone kada će rival preuzeti inicijativu i vratiti nas na našu polovinu terena. Dogovor je bio da čekamo naš trenutak i srećan sam što su ispoštovali dogovor i što su imali taktičku disciplinu, pogotovo u odbrani - zaključio je Stanojević.

Podmetači, na lečenje

POSTALO je skoro pa redovno jedno ružno pravilo da se iz pojedinih klubova, tokom okupljanja reprezentacije Srbije podmeću "orlovima", selektorima, Savezu, klipovi u točkove. Pre mesec dana je Dragan Stojković sa "no koment" ispratio jednu izjavu direktora Zvezde. Juče je bio opširniji.
- Toliko me tada potresla ta izjava da sam tog dana zaspao oko 11 uveče. Ja reprezentaciju uvek doživljavam kao nešto što je naše. Vidim i ja, nažalost, da postoje ljudi kojima smeta kada naš nacionalni tim napreduje i uspeh ne prihvataju lako. Takvi bi trebalo da idu na lečenje. Takvima je potrebna pomoć - jasan je Stojković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)