ZBOG SRBINA U ŠOKU! Dušan Vlahović odbio transfer od 80 miliona u Premijer ligu

Novosti online

08. 11. 2021. u 09:45

DUŠAN Vlahović je opet u centru pažnje italijanskih medija.

ЗБОГ СРБИНА У ШОКУ! Душан Влаховић одбио трансфер од 80 милиона у Премијер лигу

Tanjug/AP

Srpski golgeter, koji se poslednjih mesec dana povezuje sa selidbom u novi klub, jer je odbio da produži saradnju s Fiorentinom, još uvek nije doneo odluku gde će da pređe, ali je izgleda odlučio - gde neće.

Iako postoji ozbiljna ponuda iz Premijer lige.

O toj "engleskoj zbrci" italijanski mediji pišu ovako:

- Dušan Vlahović će verovatno odbiti da pređe u Arsenal u januaru, baš kao što su to Lokateli i Korea odbili da učine ovog leta.

Vlahović (21) neće produžiti saradnju sa Fiorentinom, koja ističe u junu 2023. godine.

Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Direktor Fiorentine Džo Barone ne želi da odbaci mogućnost da napadača proda sada u januaru, a mnogi veliki klubovi, uključujući Juventus, Inter, Arsenal i Totenhem, dovođeni su u vezu sa njegovim potpisom.

Kako javlja Skaj sport Italija, "tobdžije" su postigle načelan dogovor sa Fiorentinom o 80 miliona vrednom transferu Srbina u januaru, ali Vlahović i njegov menadžer žele da sačekaju druge opcije i spremni su da odbiju ponudu koja je stigla iz severnog Londona.

Vlahović bi tako postao treća zvezda italijanske Serije A koja je odbila da se preseli na Emirejts stadion, jer su Lokateli i Korea takođe dobili ponude Arsenala, ali su letos odbili da tamo odu, zaključuje se u tekstu "Fudbal Italije".

Dušan Vlahović je ove sezone odigrao 12 mečeva za Fiorentinu u Seriji A i postigao osam golova, na jednom meču Kupa dvaput je bio strelac, dok je ove jeseni, na dva poslednja meča za Srbiju, u tri navrata matirao suparničke golmane. Zato se sa pravom od njega velike stvari očekuju i u nedelju u Lisabonu, kada "orlovi" protiv šampiona Evrope Portugalaca igraju meč za direktan plasman na Svetsko prvenstvo.


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir