OTKRIVENO KAKO SU SRBI UGUŠILI RONALDA: Procurila taktika iz svlačionice "orlova"

Novosti online

16. 11. 2021. u 11:20

PORTUGALIJA je nadigrana u Lisabonu! To se nije desilo ko zna koliko vremena, Kristijano Ronaldo kao da nije došao ne meč.

ОТКРИВЕНО КАКО СУ СРБИ УГУШИЛИ РОНАЛДА: Процурила тактика из свлачионице орлова

Tanjug/AP

Igra i taktika Srbije za udžbenike, a rezultat je plasman na Mundijal u Kataru. Euforija u našoj državi ne staje, sada su porasli i apetiti na SP. 

Pomoćnik selektora reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović veruje da "orlovi" dogodine mogu da naprave veliko iznenađenje u Kataru!

On se osvrnuo na veliki uspeh naše reprezentacije u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo i naglasio da je to pre svega zasluga selektora Dragana Stojkovića Piksija!

- Utakmica u Lisabonu je pokazatelj svega što se radilo u prethodnih devet meseci. To je zasluga našeg selektora. Piksi je bio lider i kao igrač i sada je lider kao selektor. Sa tom harizmom se rađa. Pokazao je da se mi pitamo za sve. Uneo je novu energiju. Pobediti jedan Portugal u Lisabonu i imati posed lopte 60:40 pred njihovim navijačima je izvanredan rezultat - rekao je Drulović u uključenju u jutarnji program Kurir televizije i dodao da su mu mnogi poznanici iz Portugala priznali da je Srbija u nedelju jednostavno bila mnogo bolja.

FOTO: N. Paraušić

 

Drulović je otkrio i plan iz svlačionice.

- Bilo nam je važno da oduzmemo loptu i da kontrolišemo igru. Ronaldo i njegovi ne vole mnogo da trče. Znali smo da ćemo tako biti korak bliže pobedi. Zahvaljući taktici i pre svega našim defanzivicima Ronaldo nije došao do izražaja i svakako da je to njegova frustracija - rekao je pomoćnik selektora.

Drulović je naglasio da je bilo fenomenalno biti Srbin u Lisabonu u nedelju posle utakmice.

- Ovo je veliki uspeh za sve koji vole fudbal u Srbiji. Nadam se da ćemo u budućnosti doneti još radosti našem narodu - rekao je Drulović.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NADAO SAM SE DA OVAJ DAN NIKAD NEĆE DOĆI: Federer poslao dirljivu poruku Nadalu (FOTO)