SAVIĆEVIĆ PISAO PIKSIJU: Srbija je i zgromila Portugal! Ni sudija im nije pomogao

Novosti online

16. 11. 2021. u 11:46

DRAGAN Stojković i Dejan Savićević! Tandem koji je najviše ostao dužan jugoslovenskom fudbalu.

САВИЋЕВИЋ ПИСАО ПИКСИЈУ: Србија је и згромила Португал! Ни судија им није помогао

Foto: N.Paraušić

Zajedno su mogli sve, a uradili malo. Ni u Zvezdi im se kocke nisu poklopile, a kasnije ni u nacionalnom timu.

Kakva dva igrača, kakva dva maestra, kojima je nedostajalo samo malo više sreće pa da možda kažemo i najbolji evropski tandem svih vremena. 

Ostala je tuga što to nisu postali, ali su van terena bili i ostali veliki prijatelji. Dejan Savićević ili "Genije" je otkrio u razgovoru za "Sport klub" koliko se obradovao uspehu Srbije u Portugalu.

- Priznajem, nisam očekivao, zaista sam prijatno iznenađen pobedom Srbije. Plašio sam se onoga što se desilo u drugom minutu, strahovao od tih nekih stvari, ne mislim na vetar… Bez ikakvog uvijanja, postojao je faul nad Gudeljom, ne znam zašto sudija nije gledao snimak?! Srbija se i pored toga digla, odigrala fajterski. Samopouzdanje, želja, htenje… Super. Čestitam - naglasio je Dejan Savićević za Sport klub.

Nastavio je Dejo da sipa komplimente na račun Piksija i njegovih pulena.

- Hrabro, otvoreno, po sedmorica, osmorica igrača u napadu, provuče se i poneka greška, Sančez je kod 1:1 propustio veliku šansu… Za sve je neophodna sreća, nju Portugal preksinoć nije zaslužio, nadigran je u svim segmentima. Kratko, jasno i glasno – Srbija je zgromila Portugalce!

Foto: N.Paraušić

 

Savićević je otkrio da je pustio poruku Stojkoviću, a da tek sada treba da se čuju i razgovaraju.

- Naravno. Sad ću, pošto se, valjda, odmorio od silnih poziva sa svih strana, da obavim s njim i telefonski razgovor, čovek je uneo preko potrebnu energiju u državni tim, uozbiljio čitav ambijent, nema više onoga: "ja ću da igram, ja neću da igram za reprezentaciju." Odzvonilo je takvim pojavama, Srbija se utegla. Kad vidim toliko kvalitetnih momaka… Svaka im čast.

Geniju se mnogo dopada nova Srbija, Piksijeva Srbija...

- Tadić je glavni, tu je i Sergej, volim takve igrače. Potez, dribling, šut, gol, asistencija… Stanite da napravim malo mesta, pardon, da oslobodim veliki prostor za nestvarnog Mitrovića, rasnog golgetera. Bog mu je dodelio ulogu egzekutora u dvoboju sa Portugalom, zasluženo. Srećno u Kataru - zaključio je Dejan Savićević.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

NADAO SAM SE DA OVAJ DAN NIKAD NEĆE DOĆI: Federer poslao dirljivu poruku Nadalu (FOTO)