ENGLEZ BI DA POSTANE SRBIN: Raspametilo ga i čudo u Lisabonu, a i ono što se potom desilo (VIDEO)

Novosti online

16. 11. 2021. u 16:00

SRBIJA se plasirala na Svetsko prvenstvo, pobeđena je Portugalija usred Lisabona sa 2:1, a slavlje koje je potom usledilo nateralo je jednog engleskog navijača da poželi da "promeni nacionalnost".

ЕНГЛЕЗ БИ ДА ПОСТАНЕ СРБИН: Распаметило га и чудо у Лисабону, а и оно што се потом десило (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Podsetimo, iako su reprezentativci Srbije gubili već od drugog minuta, a samo pobeda ih je iz Lisabona direktno vodila na Mundijal, desio se antologijski preokret "otpisanih" u Lisabonu. Najpre su "orlovi" izjednačili preko Tadića, a onda su sada već čuvenim golom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu i pobedili.

Mitrović je već godinama omiljeni igrač navijačima Fulama, a u Engleskoj mu je i spevana pesma "Mitro's on fire, your defence is terrified!", koju mu često pevaju jer, vrlo često, trese protivničke mreže pa su odbrane često u panici pred njim, baš kao što pomenuti stih kazuje.

Upravo tu pesmu su pevali srpski navijači u čast Aleksandra Mitrovića, kada su na beogradskim ulicama u nedelju, pred ponoć, slavili plasman "orlova" na šampionat planete.

Taj snimak je brzo počeo da se širi internetom, stigao je i do pristalica Fulama, a kada je jedan od njih video šta se dešava, poručio je:

"Od ovog trenutka sam i ja delimično Srbin".

Naravno, veliki uspeh ekipe selektora Dragana Stojkovića Piksija, kao i pomenuti Mitrovićev gol u 90. minutu, izazvao je oduševljenje svuda gde Srbi žive. Novosađani su, kolektivno, ismevali Kristijana Ronalda na ulicama "srpske Atine", a proslavljali su "na sav glas" i drugi navijači reprezentacije Srbije, od Pala, preko Banjaluke, do Kosovske Mitrovice i mnogih drugih mesta.

Svi sa nadom - da će naša nacionalna selekcija zablistati i na najvećoj fudbalskoj smotri.

Podsetimo, Mundijal na koji se Srbija plasirala održaće se 2022. godine u Kataru i biće prvo "zimsko Svetsko prvenstvo" u istoriji ovog sporta.

BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

GOL KOJI JE SRBIJA ČEKALA: Orlovi vode protiv Švajcarske (VIDEO)