"VLAHOVIĆ JE IGRAČ KOGA SVAKI VRHUNSKI TIM MORA DA IMA": Legendarni Italijan oduševljen Srbinom

Novosti online

24. 11. 2021. u 15:42

LEGENDARNI italijanski napadač Kristijan Vijeri ne krije oduševljenje zbog igara koje prikazuje Dušan Vlahović u dresu Fiorentine.

ВЛАХОВИЋ ЈЕ ИГРАЧ КОГА СВАКИ ВРХУНСКИ ТИМ МОРА ДА ИМА: Легендарни Италијан одушевљен Србином

Tanjug/AP

Popularni "Bobo" je u autorskoj emisiji na "Bovo TV" pohvalno govorio o Srbinu i on smatra da je reprezentativac naše zemlje najbolji mladi napadač na svetu uz Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda.

Nekadašnji napadač Juventusa, Intera, Lacija... smatra da se Vlahović odlično privikao na Seriju A i da bi za njega idealno bilo da karijeru nastavi u Bajernu, naravno, ako bi to bilo moguće.

- Da sam na mestu Bajerna i da moram da zamenim Levandovskog, otišao bih po Halanda i Vlahovića. Napadač Fiorentine u Nemačkoj bi lako postigao 30 golova u sezoni. Igra odlično u "violi", a Vlahovićeva klasa u svakom meču dolazi još više do izražaja - rekao je Vijeri.

Nakon toga je 48-godišnjak iz Bolonje detaljno analizirao igru sjajnog srpskog napadača.

- Vlahović je Srbin, a oni, kao Hrvati, Argentinci i Urugvajci se odmah i lako prilagođavaju na našu ligu. Temperamentni su i uvek spremni za borbu. Ako bi otišao u Juventus, tamo bi lako postigao 28 golova. Toliko je brz, snažan i tehnički moćan, da ostavlja utisak. Impresivan je, a igra Fiorentine mu prija i uzdiže ga. Gledajući njega i Harija Kejna, procenjujući potencijal i razliku u godinama, uvek uzimam mladog Srbina.

Dušan Vlahović/FOTO: EPA

Nije se ovde zaustavio kada su reči hvale za Dušana u pitanju.

- Iako je očigledno da je napadač Totenhema trenutno spremniji, s obzirom na karijeru koju ima, pred Vlahovićem je budućnost. Za mene su Dušan i Haland fudbaleri koje svaki vrhunski tim mora da ima. Od njih nema jačih. Kažu Vlahoviću odgovara Serija A. Ja kažem da je u svakoj ligi teško dati gol! Voleo bih da Vlahovića što pre vidim u Ligi šampiona - zaključio je Vijeri.

Vlahović trenutno deli prvu poziciju sa Ćirom Imobileom na čelu liste strelaca - obojica igrača su do sada postigla po 10 golova.

BONUS VIDEO: "AJ, PA, PUKNI ZORO!" U svlačionici Srbije veliko slavlje zbog plasmana na Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir