POLICIJA ISTRAŽUJE RONALDOV UGOVOR: Juventus napravio tajni dogovor, sve otkriveno prisluškivanjem?

Novosti online

27. 11. 2021. u 18:31

JUTROS su se pojavile informacije da je Juventus pod istragom finansijske policije, a već popodne novi skandal drma "staru damu".

ПОЛИЦИЈА ИСТРАЖУЈЕ РОНАЛДОВ УГОВОР: Јувентус направио тајни договор, све откривено прислушкивањем?

FOTO: AP

Ništa crno-beli nisu naučili iz Kalčopolija, kada je Juventus izbačen iz Serije A, danas se terete zbog navodne pronevere 50.000.000 evra, a čini se da je sporan i ugovor Kristijana Ronalda.

"Ansa" otkriva da Ronaldo nije pod istragom, već da se radi o ugovoru koji je igrač imao sa Juventusom. Ekonomski odnosi sa igračevim predstavnicima su takođe ono što se istražuje u ovom trenutku.

Sumnja se da u pozadini svega postoji privatni dogovor između kluba i igrača, koji vlasti žele da pogledaju iz ugla posebnih ekonomskih aspekata tog dogovara.

U celoj istrazi Juventusovih finansija, korišćene su i metode prisluškivanja telefona od strane vlasti, a upravo je i to bio jedan od načina kako se 2006. godine saznalo za čuveni skandal "Kalčopoli".

Ronaldovi predstavnici su čuveni super-agent Žorž Mendeš, koji je odnedavno takođe pod istragom, i njegova agencija "Žestifute".

(Mondo/Novosti.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...