ANORTOZIS PORAŽEN PRED PARTIZAN: Kiprani se ovome nisu nadali, ali motivisani su pred put u Beograd

Novosti online

05. 12. 2021. u 09:06

ANORTIZIS ne dolazi u Beograd u dobrom raspoloženju na megdan Partizanu, jer je poražen od Paeka sa 2:3 na svom terenu u 12. kolu kiparskog prvenstva.

АНОРТОЗИС ПОРАЖЕН ПРЕД ПАРТИЗАН: Кипрани се овоме нису надали, али мотивисани су пред пут у Београд

FOTO: FK Partizan

Jasno je da je odbrana tima iz Famaguste veoma ranjiva. Gosti su vodili 0:2, domaćin je izjednačio, ali to umesto preokreta Paek je uspeo da postigne još jedan pogodak koji je bio vredan tijumfa.

Ovo je Anortozisu bio 18. primljeni gol u tamošnjem šampionatu i samo se mreža poslednjeplasiranog Ahnasa više puta tresla - 22.

Uprkos porazu koji je za navijače ovog kluba bio neočekivan trener Timur Kecbaja ne želi da se preda u Beogradu.

- Imamo ovaj problem od početka sezone, da nam ni dva postignuta gola nisu dovoljna za pobedu. Vrlo sam razočaran jer smo se dosta potrošili da bismo izjednačili, a onda ni to nismo uspeli da sačuvamo. Stalno pravimo individualne greške i primamo golove. A, sada u Evropi nas čeka mnogo bolji, mnogo organizovaniji protivnik, ali ćemo uraditi sve da izborimo prolaz u prolećnu fazu takmičenja. Ovaj poraz neće obrisati sve dobro što smo uradili do sada - rekao je Kecbaja.

Utakmica Partizan - Anortozis igra se u četvrtak, 9. decembra od 18.45, a u prvom meču na Kipru rezultat je bio 2:0 za crno-bele.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)