STANKOVIĆ PRELOMIO: Odluka pala posle razgovora sa suprugom
DEJAN Stanković odlazi u Sampdoriju. Zvezda ne pušta trenera... Naslovi koji su obeležili noć i dan iza nas.
Poslednji u nizu je šok sa Apenina, Masimo Ferero je uhapšen. Čovek koji je hteo šampionu Srbije da "ukrade" trenera.
Na sreću pristalica Zvezde nije uspeo. Prema saznanjima "Mocartsporta" Stanković će sedeti na klupi crveno-belih do maja naredne godine.
Stanković je konačnu odluku, prema saznanjima pomenutog portala, doneo u toku noći između nedelje i ponedeljka, kada se konsultovao sa suprugom Anom.
Saopštio je potom najbližim prijateljima i saradnicima da želi da ostane u Crvenoj zvezdi do maja naredne godine, kako bi pokušao da uzme još jednu titulu i napravi iskorak u Evropi.
Nije tajna da je Stanković bio na korak da preuzme kormilo Sampdorije, pošto je klub iz Đenove, posle dva neuspešna pokušaja, i treći put želeo da privoli trenera crveno-belih. Pregovori su bili dugi i iscrpljujući i na kraju je pobedila ljubav prema crveno-beloj boji.
Preporučujemo
SKANDAL NA APENINIMA: Hteo da "ukrade" Stankovića, pa završio u zatvoru
06. 12. 2021. u 12:40
ZVEZDA (NE) OSTAJE BEZ TRENERA? Ultimatum Stankoviću iz Italije, crveno-beli odmah reagovali
05. 12. 2021. u 21:42 >> 00:08
SA NAJJAČIM TIMOM PROTIV NAPRETKA! Stanković: Da se od starta adaptiramo na teren
04. 12. 2021. u 14:11
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (9)