SVET SE SMEJE HRVATIMA: Dinamov špic isključen zbog toga kako je izveo penal (VIDEO)

Novosti online

15. 12. 2021. u 21:36

ODLOŽENU utakmicu 4. kola hrvatskog prvenstva između Istre i Dinama obeležilo je bizarano isključenje fudbalera zagrebačkih "modrih".

СВЕТ СЕ СМЕЈЕ ХРВАТИМА: Динамов шпиц искључен због тога како је извео пенал (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Arena sport

Naime, napadač gostiju Bruno Petković postigao je gol u 90. minutu sa bele tačke. Bar je mislio da je postigao.

No, pogodak je poništen zbog toga što je on, po proceni sudije Duja Strukana, previše zastajkivao prilikom zaleta i na taj način stekao prednost u odnosu na golmana. Arbitar pritom nije dozvolio da se ponovi kazneni udarac, pa su "modri" ostali bez gola.

Dinamo je do tog momenta vodio sa 1:0 pogotkom Amera Gojaka.

Ali, nije to jedini zanimljiv detalj sa ove utakmice. Na njoj su, naime, viđena čak tri crvena kartona. Osim Petkovića, kod šampiona Hrvatske isključen je i Kevin Teofil-Keterin, dok je za Istru ranije na tuširanje morao prvi čuvar mreže Ivan Lučić.

Iako su, kao i mnogi gledaoci širom sveta koji na društvenim mrežama dele bizarno isključenje Petkovića, izabranici Željka Kopića ostali u pomenutom 90. minutu na minimalnoj prednosti, do kraja utakmice postigli su još jedan pogodak.

To je uradio Stefan Ristovski koji je mrežu ekipe iz Pule zatresao sa centra. Treba reći i da je gol domaćih bio prazan pošto je golman Gonzalo Kolao otišao u protivnički kazneni prostor kako bi pomogao kod kornera i eventualno učestvovao u izjednačenju.

Dinamo posle ovog trijumfa zauzima drugu poziciju sa 37 bodova, dva manje od vodećeg Osijeka, ali i utakmicom manje. Istra je osma na tabeli sa 18 bodova.

BONUS VIDEO: Slavlje igrača Partizana nakon utakmice protiv Metalca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (4)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)