SUKOB U SVLAČIONICI ZVEZDE? Oglasili su se sa "Marakane", ovo je istina o Milanu Borjanu

Novosti online

16. 12. 2021. u 16:02

BROJNI mediji pisali su o navodnom sukobu u svlačionici Crvene zvezde, gde su se po pisanju štampe sukobili Milan Borjan i Dejan Stanković, a nije dugo prošlo - tim povodom su se oglasili sa Marakane.

СУКОБ У СВЛАЧИОНИЦИ ЗВЕЗДЕ? Огласили су се са Маракане, ово је истина о Милану Борјану

FOTO: FK Crvena zvezda/Tviter

Crveno-beli su remizirali (1:1), a kako prenosi "Telegraf" nakon meča su se sukobili trener Dejan Stanković i golman Milan Borjan.

Strateg Zvezde je imao prilično oštar stav i povikao je na fudbalere kojima je zamerio to što su mnogi od njih slavili veliki rezultat protiv Brage izlaskom u grad.

Kapiten šampiona Srbije Milan Borjan se po pisanju štampe suprotstavio treneru, koji je posle verbalnog sukoba napustio svlačionicu.

Pred sam početak duela TSC-a i Crvene zvezde iz kluba su se na društvenim mrežama oglasili i stali na put glasinama i "čaršijskim pričama".

- I kad je teško - uvek zajedno! Uprkos povredi, kapiten Milan Borjan je uz ekipu u Bačkoj Topoli, napisali su na društvenim mrežama Crvene zvezde, uz zajedničke fotografije trenera Stankovića i golmana aktuelnog šampiona Srbije.

BONUS VIDEO: OVO ZVEZDI NE SME DA SE DEŠAVA KOD KUĆE: Izjava Dejana Stankovića posle utakmice sa Radnikom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO PUBLIKU U ŠANGAJU: Evo kakvo moćno značenje ima poruka koju je Novak napisao (FOTO)