DUŠANE, NE JURI ZA NOVCEM: Vlahović dobio savet od legendarnog Nemca koji neće poslušati

Novosti online

21. 12. 2021. u 09:46

DUŠAN Vlahović je crvenim slovima upisan u teftere svih najboljih evropskih klubova.

ДУШАНЕ, НЕ ЈУРИ ЗА НОВЦЕМ: Влаховић добио савет од легендарног Немца који неће послушати

FOTO: EPA

Srbin je zaludeo Apenine, Pirineje, Ostrvo... Dobar glas daleko se čuje, a Dušanove igre i golovi odjekuju Evropom. Krenula je danonoćna trka za potpisom Vlahovića, koji će biti najdragoceniji paraf u 2022. godini.

A sve to gleda iskusni vuk koji se proslavio i na terenu, ali i van njega - Karl Hajnc Rumenige. Nemac je u razgovoru za RTV38 poslao poruku Vlahoviću.

- Vlahović je mlad, a već je postigao sijaset golova. Savetujem mu da ostane u Firenci jer jurnjava za novcem u ranim dvadesetim ne vodi ničemu. Igra u lepom i jakom timu, te bih na njegovom mestu još neko vreme proveo u "violi". Mogao bi tu da postane još bolji - istakao je Rumenige.

foto: EPA

 

Bivši izvršni direktor Bajerna iz Minhena istakao je da se fudbal značajno promenio od njegovih igračkih dana i da je izgubio duh.

- Komiso nema problema sa novcem i može da napravi odličnu Fjorentinu, tim kao nekada. Ovaj tim igra veoma dobro. Fiorentina je ozbiljan projekat i nadam se da će sa Vlahovićevim predstavnicima naći najbolje rešenje za sve - kazao je legendarni nemački napadač.

Vlahović sa Fiorentinom ima ugovor do leta 2023. godine, a od početka sezone dovođen je u vezu sa brojnim klubovima među kojima su Juventus, Totenhem, Arsenal, Barselona, Bajern, Njukasl...

Ono što je sigurno, Dušan neće poslušati savet Rumenigea, jer želi da ide iz Firence i ni na kraj pameti mu nije da produži ugovor sa "violom", pa ćemo videti u budućnosti da li je bolje biti Vlahović ili Rumenige.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu