DRAMATIČNA ISPOVEST ERIKSENOVOG SAIGRAČA: "Stojimo, gledamo Kristijana kako umire i šapućemo – molim te, preživi"

Novosti online

24. 12. 2021. u 16:46

JUSUF Poulsen, danski fudbaler prisetio se trenutka horora koji je obišao planetu, kada su u junu mesecu svi gledali borbu Kristijana Eriksena za život.

ДРАМАТИЧНА ИСПОВЕСТ ЕРИКСЕНОВОГ САИГРАЧА: Стојимо, гледамо Кристијана како умире и шапућемо – молим те, преживи

Foto: AP

Srušio se tadašnji fudbaler Intera u 42. minutu duela Danske i Finske, dok su se lekari borili za njegov život okružili su ga saigrači.

- Kad smo svi stali oko njega u tom trenutku smo se svi plašili da ga gledamo kako umire. Još se sećam šta smo svi šaputali ili mislili u glavi - molim te, izvuci se iz ovoga i preživi, rekao je Poulsen za nemački Skaj.

Istakao je da je nedavno pogledao snimak nemilog događaja.

- Bilo je teško jer se odmah svega setiš opet. Da mu se to desilo u njegovoj dnevnoj sobi, danas ne bi bio sa nama. Hvala Bogu što je ispalo ovako pa svi možemo da pričamo manje-više normalno o tome, jer je suštinski pozitivna priča. Mnogo ljudi je umrlo kad se našlo u Kristijanovoj situaciji. Imao je sreće što se desilo na meču i što je imao na raspolaganju medicinsku pomoć koja je mogla odmah da reaguje i vrati ga, opisao je Poulsen.

Eriksenu je kasnije ugrađen defibrilator, zbog čega nije mogao da nastavi da igra za Inter, pa se rastao sa italijanskim klubom i traži novi angažman.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)