SVI SE SMEJU UKRAJINSKOM KLUBU: Černomorec predstavio pojačanje iz Švedske urnebesnim "fotošopom" (FOTO)

Novosti online

12. 01. 2022. u 13:39

FK ČERNOMOREC iz Odese, trenutno 13-plasirani tim u ukrajinskoj ligi, pohvalio se na zvaničnom Instagram nalogu novim pojačanjem, a fotografija švedsog štopera Daglasa Bergkvista koju su tom prilikom podelili izazvala je šok, nevericu i smeh navijača.

СВИ СЕ СМЕЈУ УКРАЈИНСКОМ КЛУБУ: Черноморец представио појачање из Шведске урнебесним фотошопом (ФОТО)

EPA/EFE

Šveđaninu koji je ponikao u Engleskoj, tačnije u Redingu, istekao je ugovor sa Kalmarom koji nije želeo da produži saradnju sa ovim 28-gosišnjakom pa je reagovao ukrajinski klub i doveo ga u svoje redove.

Navijači su pozdravili dolazak iskusnog štopera, ali su upravi kluba iz najveće ukrajinske luke predložili da u nastavku prelaznog roka dovedu - grafičkog dizajnera i fotografa! Odgovor na pitanje zašto su navijači izneli ovakav predlog vidi se iz fotografije Bergkvista koju je Černomorec objavio:

Na njoj je švedski internacionalac u crvenom dresu Kalmara, koji je neko, pretpostavimo administrator naloga, u nekom jeftinom programu za obradu fotografija i veoma nevešto "prefarbao" u crno-plave boje Černomoreca i to mu nije bilo dovoljno nego je dodao i natpis "Černomorec". 

- Dizajner se izgleda, dobro proveo za Novu godinu - glasio je još jedan od komentara navijača.

Da sve bude još gore po ukrajinski klub, napravili su i neslanu šalu na račun Šveđaninovog prezimena:

- Četiri suglasnika u prezimenu zaredom su recept za uspeh za bilo kog fudbalskog komentatora - napisali su ispod fotografije.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)