GOTOVO JE: Zvezda prodala fudbalera Milanu

Novosti online

24. 01. 2022. u 07:58

CRVENA zvezda će opet imati fudbalera u Milanu. Posle Dejana Savićevića, koji je zaludeo San Siro, još jedan biser sa Marakane, skoro tri decenije kasnije, nosiće crveno-crni dres.

ГОТОВО ЈЕ: Звезда продала фудбалера Милану

FOTO: FK Crvena zvezda

Marko Lazetić je novi član Milana, to je objavio pouzdani italijanski novinar Fabricio Romano. On je otkrio da će Srbin potpisati za pet miliona evra i da će paraf staviti u toku naredne nedelje, pa će Zvezda u nastavak sezone ući bez svog najtalentovanijeg napadača.

Kako se navodi, Zvezda će imati procente i od naredne prodaje, što bi u budućnosti i te kako moglo da joj se isplati, dok je plan da se od trenutne zarade završi prelazni rok i dovede pojačanje u veznom redu.

Očekuje se odlazak Njegoša Petrovića, pa i Veljka Nikolića, naročito sada kada je Lazetić otvorio vrata.

Lazetić ima samo 18 godina, a u dresu Zvezde do sada je odigrao 17 mečeva i postigao je jedan pogodak, jesenas protiv Kolubare.

Da stvar bude još zanimljivija, čak je i Stefano Pioli prokomentarisao Lazetića, jer su ga novinari upitali o njemu nakon meča sa Juventusom.

– Lazetić? Prvo da sačekamo da dođe i ako uopšte dođe, pa ću da vidim šta zapravo može. Ako je klub reagovao i želi da ga angažuje, znači da se radi o talentovanom igraču – rekao je Pioli.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (6)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)