ANČELOTI STOPIRAO SRBINA! Luka Jović i neverovatni poslednji minuti prelaznog roka

Novosti online

01. 02. 2022. u 12:25

KARLO Ančeloti voli i ceni Luku Jovića i tu stavimo tačku.

АНЧЕЛОТИ СТОПИРАО СРБИНА! Лука Јовић и невероватни последњи минути прелазног рока

Foto: M. Vukadinović, AP, Tviter printskrin

Iako su španski mediji dosta puta pisali da se Srbin nalazi u nemilosti Italijana i da nije omiljeni "Karlov lik", sve to su demantovali poslednji sati prelaznog roka.

Engleski klubovi poput Evertona i Arsenala su ofanzivno krenuli na Jovića, Italijani su čekali iz prikrajka i svi su igrali na kartu Ančeloti, a baš on Karlo je rekao - stop. Da se pitao Florentino Perez, možda već danas Luka ne bi bio stanovnik prestonice Španije.

Kada se činilo da bi Jović mogao put Ostrva, a u jednom trenutku je bio bliži Evertonu, negoli Arsenalu, prema pisanju tamošnjih medija, došlo je do preokreta. Srbin nije na prodaju, ni sada, a pitanje je šta će biti i na leto, pišu španski mediji.

Naime, Karim Benzema ne može sam, doživeo je nedavno i sitniju povredu, pa je Luka Jović sada prva opcija u napadu "kraljevskog kluba", bez dileme za četvrtak i četvrtfinale Kupa Kralja protiv Atletik Bilbaa, a za dalje ćemo videti.

Tako da su pred Srbinom svetli dani u Madridu, šansu će opet dobiti, Ančeloti je pokazao da ga voli i sad je na njemu da se nametne golovima koji su ga iz Ajntrahta preporučili Realu.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...